Mesec, planeta koja opisuje naša osećanja, ulazi danas u Lava, gde će doneti pozitivne promene za Lavove, Strelčeve i Ovnove.

Mesec u Lavu je jedan od najsjajnijih i najupečatljivijih perioda lunarnog ciklusa. Ovaj položaj Meseca karakteriše eksplozija energije, strasti i kreativnosti. Lav je vatreni znak pun samopouzdanja, hrabrosti i težnje ka izražavanju svoje autentične individualnosti, a Mesec u ovom znaku dodaje još više vatrenosti i intenziteta u emocionalno iskustvo.

Osnovna tema Meseca u Lavu je izražavanje sebe i svojih emocija na dramatičan i ekscentričan način. Osobe sa ovim položajem Meseca često teže da budu u centru pažnje i da se ističu svojom osobenošću.

Njihove emocije su duboko povezane sa egom i potrebom za priznanjem i divljenjem. Upravo zbog toga, Mesec u Lavu može biti vrlo impulsivan i dramatičan u svojim reakcijama.

Foto: Shutterstock

 

Ova pozicija Meseca takođe donosi i veliku kreativnost. Ljudi sa ovim položajem često poseduju umetnički talenat ili su sposobni da svoje emocije izraze kroz umetnost, glumu ili pisanje. Njihova maštovitost i strast mogu ih inspirisati da ostvare velike stvari u svojim kreativnim poduhvatima.

Ipak, Mesec u Lavu može imati i svoje izazove. Preterana potreba za pažnjom i priznanjem može dovesti do narcisoidnog ponašanja ili površnih odnosa sa drugima. Takođe, ova pozicija može doneti i sklonost ka dramatizovanju ili preteranom eksponiranju svojih emocija, što može dovesti do konflikata ili nesporazuma u odnosima.

Mesec u Lavu je položaj koji naglašava potrebu za izražavanjem autentičnosti i kreativnosti, ali istovremeno zahteva i balansiranje između potrebe za pažnjom i priznanjem sa poštovanjem prema drugima i njihovim potrebama.


Merkur ulazi u Ribe! 3 horoskopska znaka neka se spreme za povoljne vesti

sledeća vest

Originalni tekst