Venera, planeta ljubavi, 29. aprila ulazi u Bika, gde će doneti novu ljubav za Bikove, Jarčeve i Device.

OVAN

Ovo je vaše vreme za ljubav. Vaša privlačnost i šarm nikada nisu bila izraženiji i pomoći će vam da nađete ljubav. Mnogi će vam se udvarati, a vi se potrudite da pažljivo birate i odaberete kvalitetnu osobu.

BIK

Kontakti sa strancima i obrazovanim osobama mogu doneti priliku za ljubav. Ako ste već u vezi, vladaće vrlo pozitivna atmosfera i moguće je da se odlučite da „stanete na ludi kamen“ ili na neki drugi način podignete vezu na viši nivo.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete doživeti izvestan uspeh koji će vas učiniti izuzetno privlačnim/om. Kažu da ništa nije privlačnije od uspeha koji donosi osećaj unutrašnjeg zadovoljstva sobom. Imaćete prilike da testirate tu teoriju naredne nedelje.

RAK

Očekuje vas pozitivan period pun obećavajućih kontakata. Budićete velikodušnost u drugima, zbog čega će, uz vrlo mali podsticaj, lako dolaziti i do razvijanja romantičnih osećanja između vas i nekog ko vam se dopada.

LAV 

Moguće poznanstvo sa zanimljivom, glamuroznom i misterioznom osobom. Vas će baš taj tip osobe i privlačiti naredne nedelje, zbog čega ćete imati sjajnu priliku da doživite romansu ako već ne nađete trajnu ljubav.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

Dobro slaganje sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Laka i konstruktivna komunikacija koja vodi ka produbljivanju odnosa. Privlačiće vas osobe s kojima imate istoriju i koje dugo poznajete, ili koje dugo poznaju članove vaše porodice.

VAGA

U narednom periodu možete očekivati viši nivo harmonije u odnosu. Dobro slaganje i lak dogovor. I vi i partner ćete biti spremni da izađete u susret jedno drugome. Ako ste sami, ovo je period u kome lako možete promeniti svoj status.

ŠKORPIJA

Bićete raspoloženi za romantično putovanje. Bilo da ste već u vezi ili ste sami, putovanje bi svakako moglo da vam pomogne da napravite progres u ovoj sferi i imate više prilika i više sreće u ljubavnom životu.

STRELAC

Imaćete prilike da komunicirate sa više mlađih i obrazovanih osoba, od kojih će vam se neka sigurno dopasti. Iako naglasak neće biti na romantičnim odnosima, neki odnos koji sad uspostavite može prerasti u romantičan u skoroj budućnosti.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Naredni period je odličan za one pripadnike znaka koji žele da otpočnu zajednički život sa partnerom. Porodični život će biti pozitivan. Lepi događaji će samo učvrstiti vaše verovanje da ste našli baš pravu osobu za sebe.

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati prilike za kontakt sa nekim ko je popularna ili slavna ličnost, i da ta osoba će vas fascinirati. Ipak, veza verovatno neće zaživeti, već će doživljaj ostati samo kao nešto što će potpaljivati vašu maštu.

RIBE

Period nestabilnost i problema u odnosu će biti prošlost. Naredne nedelje ćete imati prilike da izgladite probleme koji su nastali. Ako ste sami, moguće je da će neko probuditi vaš interes, ali ćete sa tom osobom ostvariti isključivo platonski odnos.

Retrogradni Merkur je krenuo napred! Ovim znakovima će konačno svanuti

sledeća vest

Originalni tekst