Od svih horoskopskih znakova, Rakovi će imati najbolji dan.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: U ovom periodu ste možda i previše skloni sanjarenju, zbog čega možda nećete uočiti dobre prilike. POSAO: Loš dan za one koji se bave bankarstvom. ZDRAVLJE: Oprez s lekovima.

BIK

LJUBAV: Nedovoljno jasna komunikacija mogla bi da dovede do nekih problema u ljubavnom odnosu. POSAO: Lako možete naći novi posao, kao što priželjkujete. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste već u vezi, mogući su problemi zbog vrlo rastegljivog shvatanja vernosti. POSAO: Možete dobiti više od jedne ponude za posao. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Iako ćete biti dobro raspoloženi, ne očekujte da nađete ljubav, ali možda vam se dopadne neko. POSAO: Mogućnost da nađete dodatni privremen posao. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Shuterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Potrudićete se da izgledate lepo jer vam je trenutno mišljenje okoline vrlo važno. POSAO: Moguće su promene u vezi s poslom i karijerom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Umesto da negujete nove, zanimljive kontakte, razmišljaćete o nekome s kim ste skoro raskinuli. POSAO: Promene, posebno za one koji se bave privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA

LJUBAV: U ovom periodu vam se dopadaju osobe koje nisu raspoložene da se obavežu na bilo koji način. POSAO: Poslovni partner će vas izneveriti. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možda ćete misliti na osobu koja je daleko ili ćete biti okupirani nekim s kim nema šanse da budete. POSAO: Nepovoljan period za sklapanje ugovora. ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Nećete biti raspoloženi za ljubav, bar ne za neku dužu varijantu. Vaš slobodni duh vam to danas ne dozvoljava. POSAO: Bićete razapeti između različitih težnji. ZDRAVLJE: Infekcije.

JARAC

LJUBAV: Partner će biti neuhvatljiv i zainteresovaniji za svoj društveni život nego za vas. POSAO: Mogući su različiti problemi logističke i administrativne prirode. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete prijatnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali nećete uspeti da uspostavite bliži odnos. POSAO: Tražićete novi posao ili ćete dobiti novu ponudu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Ponekad imate problem da razlučite realnost od onoga što je plod vaše mašte, pogotovo u ljubavi. POSAO: Moraćete da budete odgovorniji. ZDRAVLJE: Mogući stomačni problemi.

Ako muškarac zaobilazi predigru, bežite od njega! Ova pravila u krevetu su garancija za dobar seks

sledeća vest

Originalni tekst