Venera, planeta ljubavi, nalazi se uveliko u Ribama, gde donosi uzbudljiva dešavanja za Ribe, Rakove i Škorpije.

OVAN

Uplovićete u „mirne vode“ i neće biti mnogo uzbuđenja na ljubavnom planu. Ovaj period će biti povoljan za Ovnove koji su već porodični ljudi ili one koji žele da to budu. Mogući je da ćete otpočeti zajednički život sa voljenom osobom.

BIK

Naredne nedelje ćete imati dobru komunikaciju sa svima, što će vam doneti neka nova poznanstva i kontakte. Uživaćete u razgovoru sa bilo kim, zbog čega ćete se lako povezati i sa onom osobom koja je vaš potencijalni partner.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Nalazite se na pragu vrlo nepovoljnog perioda za vas lično i za vaš ljubavni život. Moguće je da će vas neki nemili događaji baciti u loše raspoloženje ili lošu životnu situaciju, a zbog toga će vaš ljubavni život trpeti negativne posledice.

RAK

Od ove nedelje ćete uživati u darovima Venere, planete ljubavi i lepote. Zbog toga ćete postati još privlačniji svima oko vas. Vaša osećajna priroda će raditi za vas i bićete puni ljubavi za svakoga, a za takvom ljubavlju svi čeznu.

LAV

Izgubićete nešto od sreće koja vas je pratila u sferi ljubavi poslednjih nedelja. Nećete više biti ni toliko zainteresovani za ljubav koliko ste bili u prethodnom periodu, što će svakako za posledicu imati da bude manje ljubavi u vašem životu.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

U narednom periodu ćete možda imati problema u nekim drugim sferama života, koje nemaju veze sa vašim ljubavnim životom, ali će ti problemi uticati i na to koliko ćete uopšte biti raspoloženi za ljubav. Verovatno nimalo.

VAGA

Naredne nedelje ćete biti upadljivo lepi i trudićete se još više nego inače oko svog izgleda i utiska koji ostavljate. Zbog toga ćete biti primećeni i poželjni. Moguće je i da ostvarite neki uspeh, možda u karijeri, koji će vas učiniti još privlačnijim/om.

ŠKORPIJA

Očekuje vas nova faza u ljubavnom životu. Moguće je da će se desiti neka promena, a sigurno je da ćete imati potrebu da putujete, možda zajedno sa voljenom osobom, a možda zato što ćete osećati da vas tamo negde čeka neka ljubav.

STRELAC

Naredne nedelje, nažalost, nećete imati mnogo sreće u ljubavi. Mogući su brojni nesporazumi i uopšte vrlo loša komunikacija sa partnerom i svima drugima. Zbog toga nećete moći da ostvarite vezu ako je to ono što želite, a ako ste već u jednoj, naići ćete na brojne probleme.

JARAC

Moguće je da će neke negativne okolnosti loše uticati na vaše prospekte da nađete ljubav ili uživate u onoj koju već imate. Nemojte ništa forsirati. Ako se desi da stvari ne idu očekivanim tokom, jednostavno se povucite i sačekajte bolja vremena.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati nešto manje šansi za ljubav u narednom periodu. Možda ste se već razmazili zbog toga što vam je tako dobro išlo u ovoj sferi u poslednje vreme, ali ako već niste našli ono što tražite, onda ste propustili priliku da iskoristite dobar period za ljubav.

RIBE

Nemojte mnogo očekivati od naredne nedelje kada je ljubav u pitanju. Doživećete izvesnu blokadu u ovoj sferi, a mogući su i neprijatni događaji. Nećete biti zadovoljni time kako stvari izgledaju i možda čak budete i malo očajni, ali imajte na umu da su problemi privremene prirode.

Veliki ljubavni horoskop za proleće 2024! Bikovi privlače toksične ljude, Lavovima kriza u braku, a evo ko će ostvariti najluđe ljubavne fantazije

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst