U poslednjoj epizodi druge sezone serije, Del Boj i Rodni pokušavaju da očiste veliki kristalni luster, koji na kraju pada na zemlju i razbija se u paramparčad

ЧУВЕНИ РОДНИ УМАЛО ДОБИО ОТКАЗ НА СНИМАЊУ МУЋКИ: Једна ствар му строго била забрањена, једва се извукао

Foto: Jutjub/Printskrin

Serija „Mućke“ o braći Troter, koji se na pijaci u londonskom predgrađu Pekamu bave preprodajom robe sumnjivog porekla, odavno je postala kulturni fenomen u Srbiji.

Međutim, lako je moglo da se desi da jedan od braće ne bude deo serije. Glumac Nikolas Lindherst, koji je tumačio ulogu Rodnija, je u jednom intervjuu ispričao da je malo falilo da bude otpušten sa seta.

U dokumentarnom filmu, koji je snimljen 2021. godine, glumci iz čuvenog sitkoma su pričali o tome kako je izgledalo biti deo „Mućki“, a Nikolas se prisetio snimanja scene zbog koje je mogao da dobije otkaz, piše britanski Ekspres.

U poslednjoj epizodi druge sezone serije, Del Boj i Rodni pokušavaju da očiste veliki kristalni luster, koji na kraju pada na zemlju i razbija se u paramparčad.

Pre nego što je snimanje počelo, reditelj je prišao Nikolasu i rekao: „Ovu scenu možemo da snimimo samo jedanput, jer luster košta 6.000 funti. Ako se slučajno nasmejes, scena će propasti. U tom slučaju čitava epizoda nema smisla i nećemo moći da je završimo, što znači da ćemo prekršiti ugovor sa BBC-jem“.

Dakle, ako se nasmeješ kad luster padne, otpustiću te.“

Međutim, kada je došlo vreme da snime deo u kom luster pada na zemlju, reditelj je bio taj koji se jedva suzdržao.

– Gledao sam ga krajičkom oka i video sam kako se muči da se ne nasmeje. Na kraju je gurnuo neku maramu u usta – kaže u dokumentarcu čuveni Rodni.

– Neko je konačno viknuo ‘rez!’ pa smo svi mogli da se smejemo na miru – ispričao je Nikolas Lindherst.

Inače, ovaj britanski glumac tokom svoje bogate karijere ostvario je više od 40 uloga.

(najžena)

BONUS VIDEO: FESTIVAL U INDIJI  – Ukrašeni slonovi pridružuju se hiljadama Hindusa

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst