VELIKO iznenaenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u koarci pripredila je Bugarska koja je pobedila Nemaku u Botevgradu sa 67:62 (7:19, 21:8, 11:18, 28:17).

: -

FOTO: FIBA.Basketball

Ovaj me bio je veoma uzbudljiv, a to najbolje pokazuje injenica da je domain dominirao u drugom i etvrtom kvartalu, a „panceri“ u prvom i treem.

Bugarska je tako priredila veliko iznenaenje jer je uspela da savlada aktuelnog ampiona sveta pre tri dana ubedljivo savladao Crnu Goru (85:61).

Domaina je do trijumfa predvodio odlini Kodi Miler-Mekintajer koji je postigao 23 poena. Njega je pratio Hristo Zaharijev sa 15. Na drugoj strani najbolji je bio Oskar da Silva koji je zabeleio dabl-dabl od 15 poena i 12 skokova, pratili su ga David Kramer i Jonas Matisek sa po 11.

Obe selekcije sada imaju uinak po 1-1, dok su Crna Gora i vedska na 0-1 i oni tek treba da odigraju meusobni me.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRAJ

Knjiga o naem asu koja je izazvala veliku panju nosi naziv „Novak, pariske prie„. Proite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada nevienim fotografijamapredstavljen je ivot slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poruite jo danas ovo remek-delo koje e vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporuujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vaim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst