Poznati makedonski pjevač Amar Ismani (29) ubijen je sinoć u Skoplju, a veliki broj obožavatelja od njega se oprašta na društvenim mrežama. Naime, pjevač je ubijen u obračunu dok su dvije osobe ozlijeđene nakon masovne tučnjave u Plastičarskoj ulici u Skoplju.

Inače, Amar Ismani bio je veoma popularan u Makedoniji, a na Instagramu ga je pratilo više od 300.000 ljudi. Posljednju fotografiju objavio je samo nekoliko sati prije smrti. Na njoj se, po svemu sudeći, na proslavi zabavljao s partnericom.

Na društvenim mrežama često je dijelio i fotografije s putovanja. Također, u albumu fotografija koje je objavio 25. travnja pokazao je da je tada zapravo i zaprosio svoju djevojku.

Neslužbeno, policiji je prvi put u 23:40 prijavljeno da je došlo do pucnjave na Bulevaru Nikole Kareva u kojoj ima ozlijeđenih. U 23.45 sati prijavljeno je da je osoba T.A. s ozljedama uzrokovanim vatrenim oružjem prebačena u Opću bolnicu Naum Ohridski.

Potom je u 23:51 iz Hitne pomoći priopćeno da su im dovezene još dvije ranjene osobe.

Riječ je o licima O.B. i A.I. iz Skoplja. U 00:45 sati je iz Hitne pomoći priopćeno da je A.I., točnije Amar Ismani nažalost podlegao ozljedama.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst