Horoskopski znak kome će sve ići od ruke, kako u ljubavi i poslu, tako i kada je zdravlje u pitanju, definitivno je Lav.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Slučaj će hteti da upoznate nekog zanimljivog, jer imate sreće u ljubavi. POSAO: Bićete impulsivni u raspolaganju novcem, zbog čega ćete zažaliti. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK  

LJUBAV: Dan obećava ljubavna dešavanja. Izvesna je komunikacija s nekim ko vam se dopada. POSAO: Povoljan dan za zapošljavanje, ako vam je potrebna dodatna radna snaga. ZDRAVLJE: Odlično.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguć izlazak ili poznanstvo s nekim ko će pobuditi vaše interesovanje. POSAO: Imaćete uspeha ako se bavite umetnošću ili bilo čim što ima veze s veštim rukama. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Nećete uspeti da iskažete osećanja na pravi način, zbog čega može doći do nesporazuma s partnerom. POSAO: Uspeh u kreativnom radu i obrazovanju. ZDRAVLJE: Loše.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV 

LJUBAV: Intenzivno ćete razmišljati o nekome i to će vas potpuno otvoriti za doživljaj ljubavi. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s komunikacijom i administracijom. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 

LJUBAV: Mogući problemi u odnosu ili odsustvo prilika za ljubav. POSAO: Izbegavajte sumnjiva ulaganja i nesigurne investicije, kao i pozajmljivanje novca. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA 

LJUBAV: Raspoloženi ste za seks sa izabranom osobom. POSAO: Moguć je izvestan zastoj u poslu ili novčanim tokovima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete prilike da doživite nešto uzbudljivo. Raspoloženi ste da osvajate. POSAO: Vrlo lako ćete dobiti to što želite. ZDRAVLJE: Izbegavajte brzu hranu.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Neko će vas zaintrigirati, jer ćete biti okruženi privlačnim ili šarmantnim osobama.  POSAO: Štedećete i više nego što je potrebno, jer brinete za budućnost. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

JARAC  

LJUBAV: I dalje ste vrlo raspoloženi za ljubav i lako je privlačite. POSAO: Nemojte zapostaviti odgovornosti, iako će ih biti previše. Ipak imaćete elana i dosta energije. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA 

LJUBAV: Privući ćete pažnju, ali nešto od toga će biti poželjno, a nešto ne. POSAO: Moguć zastoj, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

RIBE 

LJUBAV: Ljubav vam neće biti najbitnija danas, pa je moguće da se ništa neće ni desiti. POSAO: Unosan službeni put ili dobit od rada u inostranstvu. ZDRAVLJE: Blago pogoršanje.


Ovo su baksuzni datumi u februaru! Jedan se posebno izdvaja - Spremite se za haos

sledeća vest

Originalni tekst