Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte šta su zvezde pripremile za vaš znak.

OVAN

LJUBAV: Vaša privlačnost je posebno upadljiva u ovom periodu, zbog čega ćete imati više prilika za ljubav. POSAO: Očekujete stabilizaciju situacije. ZDRAVLJE: Bolni sinusi.

BIK

LJUBAV: Veza će vam biti u krizi, zbog promene okolnosti vašeg života ili pak zbog partnerovog ponašanja. POSAO: Moguće je da ćete se vratiti na staro mesto rada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

LJUBAV: Ne možete se nadati stabilnosti u ovoj sferi, iako ćete sigurno imati neke prilike. POSAO: Ako se bavite umetnošću, nadajte se neobičnoj inspiraciji. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Dešavaju se uznemiravajuće promene u vašem ljubavnom životu, a vi niste ljubitelj iznenađenja i promena. POSAO: Uspeh u vezi sa nekretninama i u privatnom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Partner će možda biti razočaran kada shvati da ste i vi samo obična osoba. Predstavljate se u realnijem svetlu. POSAO: Moguće su promene ako radite sa nekretninama. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

LJUBAV: Imaćete problema u sferi ljubavi, jer je moguće da ni vi ni vaš partner nećete mnogo polagati na vernost. POSAO: Moguće prilike u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Mnogo je verovatnije da ćete imati prilike za neku kratkotrajnu aferu nego za ulazak u stabilnu i dugotrajnu vezu. POSAO: Finansijski gubici zbog neopreznosti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete se vratiti nekome s kim ste bili u romantičnoj vezi u prošlosti. POSAO: Imaćete razne ideje u vezi sa privatnim biznisom, ali sad nije dobro vreme za to. ZDRAVLJE: Lošije.

STRELAC

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko se bavi nekim opasnim zanimanjem ili ekstremnim sportovima. POSAO: Iskoristite svoje kreativne potencijale bez previše spekulisanja. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC

LJUBAV: Dobra komunikacija sa svima, a posebno sa osobom koja vam se dopada. Bićete zavodljivi u komunikaciji. POSAO: Moguće je pogrešno ulaganje sredstava. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

LJUBAV: Upoznaćete više osoba koje će vam se dopasti, ali nećete imati konkretnih prilika za ljubav. POSAO: Možda ćete promeniti posao koji vas već neko vreme sputava. ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

RIBE

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je nepristupačan; neko ko je suviše poznat i uspešan da bi bio s vama. POSAO: Moguć je izvestan napredak u ovoj sferi, ne prevelik. ZDRAVLJE: Moguće infekcije.

3 horoskopska znaka će imati sudbinski susret do 23. maja! Venera ulazi u Bika

sledeća vest

Originalni tekst