Pjevačica Nina Badrić već dugo sa javnošću nije podijelila detalje svog emotivnog statusa. Svoj privatni život čuva za sebe, a jedna od rijetkih veza za koje je javnost saznala, bila je ona sa biznismenom Bernardom Krasnićem, koja se završila brakom.

Naime, bivši muž Nine Badrić, tada je bio njen partner čak 12 godina, a 2003. zaprosio je u Dubrovniku. Svadbu su organizovali za 180 zvanica, pred kojima su se jedno drugom zakleli na vječnu ljubav.

Ipak, brak je završio krahom, a Nina nikada o tome u javnosti nije željela da govori. Svoju intimu sačuvala je za sebe, dok se bivši muž Nine Badrić ubrzo ponovo oženio. Naime, Bernard je danas u sretnom braku sa lijepom Laticom Ivanišević, koja mu je podarila dvoje djece.

  • Vjerujem u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša. Moram priznati da ja to do sada nisam doživjela, nikakav susret koji bi mene promijenio, znala bih da je to taj. Nešto što bi mi bilo konačno, što samo znači da ću ga doživjeti. Ja se tome radujem, pa makar i sa sedamdeset – govorila je za domaće medije, svojevremeno Nina.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst