ENTONI Edvards je blistao na utakmici protiv Denvera. Postigao je 43 poena, a posle meča biranim rečima je govorio o Nikoli Jokiću.

ПОБЕДИО ЈОКИЋА, ПА ГА НАХВАЛИО: Играње против најбољег кошаркаша на свету је увек забавно

FOTO: Tanjug/AP

Timbervulvsi su pobedili sa 106:99 i poveli u polufinalu Zapadne konferencije. Mladi košarkaš je istakao da je uvek zabavno igrati protiv najboljeg na svetu.

– Igranje protiv najboljeg igrača na svetu je uvek zabavno. Kao što sam rekao, uigrani su, disciplinovani, neće sami sebe da pobede – rekao je Edvards.

Ovaj 22-godišnjak je istakao da je stručni štab Minesote odlično pripremio meč protiv aktuelnog šampiona NBA lige.

– Osećam da je naš stručni štab uradio odličan posao u planiranju utakmice tokom ova tri ili četiri dana. Izašli smo i odigrali dobro. Ne radi se samo o meni lično, već o timu. Daju mi samopouzdanje – zaključio je reprezentativac SAD.

Drugi meč ovih timova igra se takođe u Koloradu, na programu je u noći između ponedeljka i utorka od 4.00 sata po srednjeevropskom vremenu.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić – od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst