Košarkaši Denvera poveli su sa 3:0 u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u gostima pobedili Los Anđeles lejkerse sa 112:105.

А ЗА КРАЉА МЕТЛА... Легенда НБА лиге се ругала Леброну Џејмсу због Николе Јокића (ВИДЕО)

Foto: AP

Denver je kontrolu nad utakmicom preuzeo u trećoj četvrtini i na kraju je upisao svoju 11. uzastopnu pobedu protiv Lejkersa, odnosno petu u gostima, računajući i prošlosezonsko finale Zapadne konferencije. Lejkersi su poslednji put pobedili Denver 16. decembra 2022. godine.

To je dovelo do situacije da se u studiju, posle utakmice, Čarls Barkli sa metlom (termin kada dobiješ seriju u četiri meča) obratio Lebronu i Lejkersima.

– Samo želim da se obratim ljudima koji mi cele sezone uporno govore kako će Lejkersi i Voriorsi da prorade u plej-ofu. Znate gde će da prorade? Na Bahamima. U nedelju ujutro idu na odmor. Govorio sam vam to od početka. Lejkersi i Voriorsi su s…e i prekinite da ih forsirate – kao i obično je bez dlake na jeziku bio Barkli.

Nijedna ekipa nije uspela da se vrati posle 0:3 u plej-ofu, a naredna, možda i poslednja utakmice ove serije na programu je u noći između subote i nedelje.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst