Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a Mesec se nalazi u Vodoliji, tako da donosi pozitivan preokret za znakove kao što su Vodolije, Vage i Blizanci.

OVAN

LJUBAV: Imaćete neodoljivu potrebu da napravite promenu. POSAO: Mnogo aktivnosti i napredak na planu posla. Pratiće vas srećne okolnosti. ZDRAVLJE: Neuredna ishrana šteti vašem stomaku.

BIK

LJUBAV: Vaša hedonistička priroda je ekstremno izražena u ovom periodu i svako kome se dopadate može to da iskoristi da vas osvoji. POSAO: Dobar odnos sa kolegama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

LJUBAV: Oporavljaćete se od glasina koje su narušile harmoniju u vašoj vezi. POSAO: Uvek se trudite da budete korisni i rad vam ne pada teško. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Mogli biste da budete pomalo neosetljivi, što za vas nije karakteristično. POSAO: U povoljnom ste periodu za započinjanje privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Vrlo je verovatno da se ništa značajno neće desiti. POSAO: Izvestan uspeh u administrativnim i logističkim stvarima, kao i mogući novčani dobitak. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: Mogući su neprijatni događaji u vezi, zahlađenje u odnosu ili nedostatak prilika za ljubav. POSAO: Ne očekujte bitne događaje u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

LJUBAV: Nestabilan ljubavni život, posebno za one koje su u braku ili žive sa partnerom. POSAO: Moguć je priliv novca i uopšte poboljšanje u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Razmazićete se zbog brojnih prilika koje će se nuditi. POSAO: Odluke koje sada donosite imaće dugoročan uticaj na vaše finansije. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

STRELAC

LJUBAV: Vi ste optimistični i uvek spremni za akciju. Treba vam neko ko ceni baš te osobine. POSAO: Mogli biste lako da ostvarite ono što želite na planu karijere. ZDRAVLJE: Upale.

JARAC

LJUBAV: Želite nekog ko će prepoznati da i vi, sa svojim stoičkim držanjem, čeznete za ljubavlju i pažnjom. POSAO: Bićete možda preduzimljiviji nego što nadređeni očekuju. ZDRAVLJE: Prehlada.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

LJUBAV: Nećete imati prilika za ljubav niti ćete se previše fokusirati na ovu oblast života. POSAO: Moguće je da ćete doživeti finansijski uspeh koji će vas ohrabriti. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete biti suviše obuzeti obavezama da biste se bavili ljubavnim životom. POSAO: Suočićete se sa nekim nepredviđenim okolnostima. ZDRAVLJE: Zubobolja.


Mesec ulazi u Vodoliju! 3 znaka neka se spreme za neočekivani preokret

sledeća vest

Originalni tekst