Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a Mesec je ušao u Strelca. Saznajte šta su zvezde pripremile za vaš znak.

OVAN

LJUBAV: Bićete posebno šarmantni, a može vas privući neko s kim radite, možda čak i neko nadređen. POSAO: Uspešan rad u oblasti ugostiteljstva i zabave. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK

LJUBAV: Bićete pozitivni, što će svakako dobro uticati na vaš ljubavni život, ali neće uzrokovati neki bitniji razvoj događaja. POSAO: Moguće su manje pozitivne promene. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Nećete se zaljubiti, ali ćete svejedno uživati u danu i očekivanju da će se ljubav i vama desiti uskoro. POSAO: Bićete pomalo smušeni i zbog toga praviti greške. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Skloni ste tome da se zaljubite u osobe koje su zauzete i stoga su male šanse da se razvije ozbiljna veza. POSAO: Moguća je dobit od partnerskog posla. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

LAV

LJUBAV: Bićete raspoloženi za to da živite ljubav iz bajke, zbog čega ćete biti nezadovoljni trenutnim stanjem. POSAO: Bićete rasejani, zbog čega ćete napraviti grešku. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

DEVICA

LJUBAV: Prilično ste nestabilni u poslednje vreme. Emotivno ste se zatvorili zbog očekivanja da ćete biti povređeni. POSAO: Očekujte uspeh u oblasti trgovine. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Dopašće vam se neko za koga znate da vam ne može dati ono što želite, ali ko vas jednostavno „obara s nogu“. POSAO: Uspešan dan. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imate problema da poštujete postavljene granice ili bilo kakva pravila, kako pisana, tako i nepisana. POSAO: Moguć je neki manji dodatni prihod. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

STRELAC

LJUBAV: Ako već imate partnera, uživaćete u jednostavnim zadovoljstvima i razmišljati o zajedničkom životu. POSAO: Možete postati žrtva krađe ili prevare. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

JARAC

LJUBAV: Bićete pomalo obuzeti sobom ili u svom svetu, što bi moglo da vam upropasti prilike za ljubav. POSAO: Možete dobiti zaposlenje ako ga tražite. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Sumnjaćete u iskrenost partnera, i to s razlogom. Najbolje je da otvoreno razgovarate o vašim sumnjama. POSAO: Pomoć ženske osobe u poslu. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

RIBE

LJUBAV: Nalazite se u težoj fazi života, zbog čega ćete možda malo preterati sa zabavljanjem, ali nećete naći ljubav. POSAO: Promenljiv uspeh. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Mesec ulazi u Strelca! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

sledeća vest

Originalni tekst