Pjevač Tony Cetinski gostovao je kod Tatjane Jurić u podcastu Skip or Beep bravo radija, a tom je prilikom ocijenio hrvatsku muziku u zadnjih deset godina i otkrio kako je poprilično razočaran.

“Mislim da je sve otišli u klinac nakon što je Oliver otišao. Cijela scena je izgubila neki temelj, sve se nešto trese, sve se ljuljuška. On je bio neki taj katalizator između nas kolega. Nekako kada bi se neko ljutio na nekoga, on bi ti rekao: ‘Daj, nemoj.’ Uvijek bi smirivao, uvijek bi bio neki faktor sigurnosti, neki otac koji ti daje neku sigurnost, temelj”, komentarisao je Cetinski.

“Kada je Oliver otišao, svi temelji su popucali. Onda naravno Aki, pa Massimo i sada se vidi da se sve razrušilo. Nema reda, nema poštovanja. Kada je Oliver otišao, kao da su svi pokazali svoje lice, bez srama, kao da je otišao neki vođa ili neki otac u porodici, onda djeca sva polude, jer se nemaju na koga osloniti i nemaju koga da ako oni promaše, zato će Oliver sigurno imati dobar album pa će se ova godina pokazati dobrom. E, toga nema više… Ne vidim nasljednike, ali ko sam ja da sudim, da govorim o nasljednicima”, dodao je pjevač.

(Express / CDM)

Originalni tekst