Merkur, planeta komunikacije i logičkog rasuđivanja, krenuo je svojom direktnim hodom, tako da donosi olakšanje za sve horoskopske znakove.

Ipak, pojedini znakovi su bili na jačem udaru retrogradnog Mekrura, tako da će im konačno svanuti.

BIK

Za Bikove, koji cene stabilnost i pouzdanost, retrogradni Merkur može biti posebno izazovan period, pogotovo kada je reč o finansijama i ličnim vrednostima. Kako se ovaj period približio kraju, Bikovi mogu da očekuju postupno smirivanje finansijskih turbulencija. S dolaskom stabilnijeg perioda treba da iskoristite svaku priliku za organizaciju finansija i planiranje budućih investicija.

BLIZANCI

Blizanci, znak kojim vlada Merkur, svaki njegov retrogradni ciklus osećaju intenzivnije od ostalih znakova. Problemi u komunikaciji, zbrka u planovima i nesporazumi s bliskim osobama mogu stvarati frustracije. Kraj retrogradnog Merkura donosi im poboljšanje u komunikacijskim veštinama, čime se otvara put za efikasnije i jasnije izražavanje misli i ideja.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Vage, koje teže harmoniji i ravnoteži, mogu da primete da su njihovi međuljudski odnosi posebno osetljivi tokom retrogradnog Merkura. Završetak retrogradnog ciklusa za Vage znači smanjenje napetosti i poboljšanje odnosa s partnerima i saradnicima. Ovaj period treba da se iskoristi za rešavanje nesuglasica i obnavljanje starih veza.

STRELAC

Strelčevi, poznati po svom optimizmu i želji za širenjem horizonta, mogu da se osećaju kao da zaostaju tokom retrogradnog Merkura, posebno u aspektima karijere i obrazovanja. S nadolazećim završetkom ovog turbulentnog perioda, Strelčevi mogu da očekuju ubrzanje u profesionalnom razvoju i obrazovnim naporima. Bilo da je reč o učenju novih veština ili pokretanju novih projekata, sada je idealno vreme za akciju.

Mesec ulazi u Strelca! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

sledeća vest

Originalni tekst