Kopredsdnik Zeleno levog fronta Radomir Lazović izjavio je danas da su izborni uslovi neravnopravni i da to čini opoziciju još odlučnijom da se suprotstavi koaliciji oko Srpske napredne stranke.

„Zaista je važno da pozovemo prijatelje, kolege, da ih prosto ubedimo da nema predaje pred SNS“, rekao je agenciji Beta Lazović čiji ZLF je najavio izlazak na beogradske izbore u koaliciji „Biramo borbu„.

Uz gradske izbore u Beogradu, 2. juna, će biti održani i izbori u 66 lokalnih samouprava širom Srbije kao i u 17 beogradskih opština.

„Naravno da su uslovi pod kojima izlazimo neravnopravni ali to čini da moramo biti još odlučniji da se suprotstavimo SNS i da im ne prepustimo ni jedan grad, ni jednu opštinu“, rekao je Lazović i dodao – „ma ni mesnu zajednicu im nećemo prepustiti“.

„Mislimo da se treba boriti i na ulici, i u Skupštini, i u institucijama, i na izborima, kao što smo se borili da sačuvamo Savski nasip, naše reke i obale, kao što smo se borili toliko puta da zaštitimo javna i prirodna dobra“, dodao je on.

Post Views: 56

Originalni tekst