Nakon meseci nagađanja i spekulacija o tome šta se tačno dogodilo između Maje i Slađe Poršeline u Budvi, Majin otac, Taki Marinković, odlučio je da stavi tačku na sve laži.

Marinković je otkrio da je, uprkos mnogim pretpostavkama i medijskim napisima, istina bila potpuno drugačija od onoga što se spekulisalo.

Foto: printscreen

 

Jedina istina koju je Slađa izjavila jeste da sam ja bio tamo sa njima svega dva dana, sve ostalo je laž! Ja neću ništa da priznajem i otkrivam kao ni Maja, jer nismo cinkaroši, ali mnogo toga se krije iza njihovog letovanja. Ja sigurno neću biti taj koji će da potvrdi da li je problem nastao u starijem gospodinu o kom se priča u Eliti, ali isitina je zaista mnogo strašnija od svih nagađanja. Nije Maja reagovala kako je reagovala bez razloga – izjavio je Taki.

Foto: printscreen

 

Na naše pitanje da li Slađa duguje neki novac Maji, Taki je počeo da zamuckuje.

Pa ne znam, ne bih ja to da komentarišem, znaju svi da je Maja veliki džek i da voli da časti, a sad da li joj je pozajmljivala novac ne bih da otkrivam – rekao je Marinković.

Foto: Masha Bandjur

 

Dok se javnost bude upoznavala sa novim detaljima, nama ostaje da pratimo situaciju u Eliti, kako bi videli da li će Maja dostići tačku pucanja kada će razvezati jezik i priznati sve ono o čemu se mesecima spekuliše.

Podsećamo, Maja Marinković i Slađana Lazić bile su najbolje drugarice, njihov odnos se drastično promenio nakon zajedničkog letovanja u Budvi. Maja Marinković u više navrata nije želela da otkriva istinu zbog čega su se udaljile, jer kako je i sama rekla, nije cinkaroš. Ono što jeste rekla o Slađi jeste da je „kadruša“, da juri sa kim će imati priču u rijalitiju i da joj je samo to bitno.


E, sad je stvarno dosta! Ahmićeve presavile tabak, Maju Marinković čeka pakao, a evo i kada

sledeća vest

Vesti

Hitno upozorenje RHMZ! Stiže veliko nevreme: Evo gde će prvo grunuti Đukić Dejanović: Novi Pravilnik štiti nastavnike! Iz Unije prosvetnih radnika složni! Nebojša Bakarec: Skaredno je da nasilnik Đilas pridikuje o nasilju!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Skaredno je da nasilnik Đilas pridikuje o nasilju!

Parafraziraću čuvenu izreku – „Ko o čemu k…a Đilas o poštenju“. Nasilnik Dragan Đilas je 23.2.2024. dao skarednu izjavu: „Danas je otkriven nož kod učenika osmog razreda u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. U istoj školi gde se prošlog maja desilo ubistvo velikog broja dece, što pokazuje da se ništa u Srbiji posle tragedije nije promenilo.

Izvučena Loto sedmica! Dobitak iznosi neverovatnih 35 miliona Mi smo isti narod! Milićević i Klokić: Drina je kičma koja nas spaja!

Politika

Mi smo isti narod! Milićević i Klokić: Drina je kičma koja nas spaja!

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević danas je sa ministrom za evropske integracije i međunarodnu saradnju u Vladi RS Zlatanom Klokićem obišao štandove sa turističkom ponudom Republike Srpske na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Dvojicu ministara ugostio je direktor Predstavništva RS u Srbiji Mlađan Cicović.

Originalni tekst