SLAVICA Vujačić, aktivistkinja SNS, koja je juče oko 16.30 časova napadnuta na pešačkom prelazu u Kolarčevoj ulici na Trgu Republike noćas se nije osećala dobro. Kako nam kaže njen punomoćnik Jelena Tončić, čule su se noćas i Slavica se žalila da trpi jake bolove u glavi i da je otekla.

СЛАВИЦА ВУЈАЧИЋ ИМА СИМПТОМЕ ПОТРЕСА МОЗГА: Нападнуту активистикњу СНС јако боли глава и повраћа

Foto printskrin Instagram darijakisictepavcevic

– Nestabilna je i povraća, a to su simptomi potresa mozga. Ni psihički nije dobro, potrešena je i pod stresom. Ne može da veruje da je neko tako udario iz čista mira. Niko joj ništa nije dobacio ili rekao, pa da se raspravljala, samo je kaže jako jednom, pa onda drugi put udario sa leđa, dok je u masi mirno prelazila pešački prelaz. Nije videla ko je to bio, a niko nije ni bežao, nego se utopio u tu masu ljudi i verovatno normalno nastavio dalje da prelazi ulicu – kaže nam advokat Jelana Tončić. 

Kako nam kaže, Slavica pretpostavlja da je napadnuta, jer je neko znao da je član SNS i pratio je da je udari i izazove incident ili je video idući pored nje ranac, koji je nosila, a na kojem su bili simboli i slogani SNS. 

S obzirom da joj je od udarca raskrvarena glava, moguće je da je napadač u ruci imao kamen ili nešto drugo čvrsto, čime je udario. 

Slavica Vujačić inače je i predsednik Udruženja žene sa Kosmeta i prilično je aktivna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst