Prijatelj Stanislava Krofaka se oglasio za domaće medije, te tom prilikom otkrio šta bi to moglo da se desi, ukoliko bi se Mionin bivši skroz opustio pred kamerama.

Emotivni odnosi u rijaliti programu „Elita“, definitivno je ono što privlači veliki broj gledalaca, koji iz dana u dan prate dešavanja na imanju u Šimanovcima.

Ljubavni trougao koji je zasigurno u centru pažnje domaćih medija, je odnos između Mione Jovanović, repera Nenada Aleksića, poznatijeg kao Ša i novog stanovnika „Bele kuće“, Stanislava Krofaka, Mioninog bivšeg partnera.

Foto: Printscreen You Tube

 

Iako su svi očekivali burne reakcije nakon ulaska Krofaka u rijaliti, on je iznenadio javnost svojom smirenošću i prizemnošću.

Foto: printscreen instagram

 

Ipak, kako vreme odmiče, sve češće dolazi do verbalnog okršaja u ovom trouglu, a za Pink.rs se oglasio Krofakov drug, te otkrio šta se može očekivati od Stanislava, te i kako komentariše njegov odnos sa Ša:

Foto: Printscreen You Tube

 

– Pa mogu samo da vam kažem da ja Stanislava poznajem baš ovakvog kakav je sada i očekivao sam, iskren da budem, da će samleti mozak ovom velikom romantiku, ali na baterije. Smešan je, Stanislav je još uvek malo povučeniji, a tek kad se oslobodi, Ša neće znati šta ga je snašlo – zaključio je on.

Nova objava sina Dragane Mirković! Ovako Marko reaguje na razvod roditelja

sledeća vest

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost „Info jutra“ bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. „U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija“, napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u „Info jutru“ govorio je novinar Tomislav Lovreković.

Putin će razdvojiti Ukrajinu na dva dela, kao Mojsije more! Britanci i Ameri drhte od sledećeg poteza Rusije (VIDEO) Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju

Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju „nevidljivog“: Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji „Info jutro“.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst