Pevačica ne voli da eksponira svog naslednika, međutim, sada je progovorila o jednom njegovom talentu.

Maja Berović je u februaru proslavila drugi rođendan sinu Lavu, a pevačica je sada otkrila da on već pokazuje ljubav i interesovanje ka muzici, koju je definitivno nasledio od nje.

– On je pun ljubavi. Vidi čoveka prvi put u životu i odmah mu trči u zagrljaj, odmah komunicira – rekla je Maja, pa dodala da ne bi imala ništa protiv toga da sin nastavi njenim stopama:

– On peva svaki dan! Sav je u muzici, doduše sluša sve te dečije pesme, ali fascinantno mi je kako on to sve upamti. Pamti pesme, melodije, što mi je neverovatno za dete od dve godine da ide i da pevuši. Ako bude imao afinitete ka muzici, super, podržaću ga! Naša profesija je prelepa, ništa lepše od muzike – rekla je Maja u emisiji „Ceca šou“.

Foto: Informer

 

Podsetimo, pevačica je sina dobila u braku sa suprugom Alenom, sa kojim je zajedno već 19 godina.

– Imala sam 17 godina kada sam ga upoznala. Ja sam još kao klinka znala da prvog kog sretnem i zavolim da ću se za njega i udati. Znala sam to. Alen i ja smo 19 godina zajedno – rekla je Maja i dodala:

– Najbitnije je da druga polovina može da te prati. Ja sam bila ljubomorna žena, na početku veze, ali prošle su brzo te bubice. Kada upoznate osobu, znate onda sa kim imate posla i da nema potrebe za tim – rekla je.

Saša Kovačević odveo devojku na luks putovanje: Prizori su čarobni, a pevač ne skida ruke sa svoje drage (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst