Boki 13 je nakon saslušanja istakao da nema strah za svoju bezbednost jer je već navikao na ovakve situacije.

Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 je zbog prijave da je ugrožavao nečiju bezbednost pozvan u policiju na informativni razgovor, gde je došao u pratnji svog advokata Vladimira Tufegdžića.

Bojana je policija tražila dok je bio u emisiji, što je istakao kao čin i pokušaj da se ućutka. Rekao je da je podnosilac pritužbe Zoran Mileski-Kičeec osoba koja mu je već odavno pretila i to nekoliko puta.

Foto: ATAIMAGES

 

Izjavio je da je Zoran Mileski-Kičeec deo krivične prijave za počinjene zločine za koje ima dokaze.

– To će biti predmet postupka, to osećam kao direktan pritisak jer se to dogodilo juče kada je skoro cela država znala da sam imao javni nastup, najavljen intervju. Kičeec je bio jedna od osoba o kojima sam govorio. Kao čoveku koji ceo život preti i bavi se ovakvim poslom, ovde mi jedino odgovara da kažem ono narodno: „Kad lopov kaže, držite lopova“. Dakle, pretnja i zlostavljač prijavljuju neku vrstu nasilja. Besmisleno je i gubljenje vremena za policajce koji moraju da paze na formu – rekao je Boki, te dodao:

– Strah Zorana Milevskog-Kičeeca mi je jasan, očekivan. Jer, čovek koji je napravio toliko grešaka pred zakonom, a za sve greške nije odgovarao kako treba, čovek koji je počinio mnoge zločine za koje nije blagovremeno sankcionisan, očekuje se da ima ovakvih poteza. Odlučan sam, ovo je početak konačne borbe i razrešenja sa čitavom kriminalnom bandom, a u toj kriminalnoj bandi jedan od vođa je Zoran Milevski-Kičeec.

Foto: Instagram

 

Jovanovski je odgovorio na pitanje li se plaši da bi mogao biti likvidiran.

– Ne. Znate kako, postoji neprijatnost i nelagoda koja se juče desila više zbog porodice. Da se ​​razumemo, dokazano je da su ti ljudi spremni na mnogo toga, da su spremni na sve – pokazano, dokazano, viđeno, čulo. Oni nisu pravilno sankcionisani za svoje postupke zbog sistema u kojem živimo. Ali da se sve može očekivati, pogotovo kada se davljenik hvata za slamku da se spase… Tako da ne mogu da kažem da imam konkretan stav, ali treba da budem oprezan – rekao je Boki, piše „Skopje1.mk“.

Prija napravila pometnju sa Sofrinoj svadbi! Pevačica se latila mikrofona, mladenci sve vreme neumorno igrali oko nje (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst