Srpski pjevač Peđa Jovanović koji je nedavno rasprodao tri koncerta u Lisinskom pomirio se sa suprugom Anom s kojom se na neko vrijeme razišao zbog problema s alkoholizmom. Srećom, od tog se poroka uspješno izliječio te su život nastavili zajedno sa svojih troje djece.

Ana se ne eksponira u javnosti i medijima, ali je na društvenim mrežama veoma popularna te s mnogobrojnim pratiteljima voli dijeliti i najintimnije trenutke svog privatnog života, kao i s luksuznih putovanja.

Zbog njenog neodoljivog i atraktivnog izgleda mnogi je smatraju i najljepšom Srpkinjom, no malotko zna kako je nekada izgledala.

Naime, na društvenoj mreži X isplivala je njena fotografija iz mlađih dana na kojoj je, po mišljenju koristika spomenute platforme, potpuno neprepoznatljiva.

Iako Ana danas izgleda bolje nego ikada, mnogi komentiraju da je estetskim korekcijama promijenila osobni opis, te su se komentari na račun njenog fizičkog izgleda samo nizali.

‘Što je napravila od sebe?’, ‘Majka rođena je ne bi prepoznala’, ‘Kakva transformacija’, ‘Ma žena puca’, samo su neki od komentara.

(Express / Scena.story.hr)

Originalni tekst