Indira Radić posljednjih godina se ne eksponira u javnosti, i o njenom privatnom životu se veoma malo zna. Indira danas živi povučenim, porodičnim životom, a ostvarila se i u ulozi bake i uživa u tome.

Sada joj je sve došlo na svoje, a poznato je da je prošla kroz agoniju. Naime, Indira je kao dvadesetpetogodišnjakinja dobila sina Severina sa bivšim suprugom. Jednom prilikom je govorila o teškom životnom periodu, i tada je ispričala da se sa mužem borila oko starateljstva za sina.

On joj je prvo nasilno oduzeo dijete, a potom su završili na sudu, što je Radićeva veoma teško podnijela.

  • Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dijete, tad sam htjela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni – rekla je pjevačica u svojoj ispovesti tada i objasnila šta je presudilo da mu, poslije svega, oprosti:
  • Moj bivši muž nije koji moj, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovjek, kada je htio da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovjek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presretna sam što mogu da kažem da sam dobila kćerku koju sam oduvijek željela – ispričala je Indira za domaće medije.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst