Merkur, planeta komunikacije, ulazi u zemljani znak Bika 15. maja, gde će se zadržati do 3. juna.

Merkur u Biku donosi specifičan ton komunikacije i razmišljanja. Ovo postavljanje Merkura, planete komunikacije i uma, u stabilnom, zemljanom znaku Bika, često ukazuje na ljude koji razmišljaju pragmatično i korak po korak.

Osobe sa ovim položajem Merkura obično imaju smisla za praktičnost i materijalne stvari. Oni cene konkretne dokaze i preferiraju praktične primene ideja. Njihova komunikacija je često smirena i promišljena, a oni ne vole brze promene ili nepredvidive situacije.

Međutim, Merkur u Biku može imati i svoje izazove. Ponekad može biti tvrdoglav ili previše vezan za svoje stavove. Takođe, mogu biti spori u donošenju odluka ili prihvatanju novih ideja, jer preferiraju stabilnost i sigurnost.

Foto: Shutterstock

 

U ljubavnim odnosima, ovo postavljanje Merkura može ukazivati na osobe koje su romantične i istrajne. One cene stabilnost i sigurnost u vezi, i često će izražavati ljubav kroz praktične gestove i pažnju prema partneru.

Merkur u Biku naglašava praktičnost, stabilnost i materijalne vrednosti u komunikaciji i razmišljanju.

Merkur u Biku donosi lepe vesti i povoljne šanse za Bikove, Jarčeve i Device. Takođe, Rakovi i Ribe će osećati pozitivan uticaj ovog Merkura.

Novčani horoskop za maj! Vage gube vredne stvari, Vodolije štede, a ovaj znak je magnet za stvaranje bogatstva

sledeća vest

Originalni tekst