Pobednica rijaliti programa „Zadruga“ vraća liniju na staro

Aleksandra Nikolić porodila se pre 10 dana i na svet donela ćerku Leonu, a njen emotivni partner Filip Car došao je u Beograd kako bi bio sa njima dvema. 

Foto: Miloš Rafailović

 

Aleksandra je ostala u Beogradu da brine o bebi, a sada je objavila fotografiju iz lifta i pokazala kako izgleda samo 10 dana nakon porođaja.

Foto: Instagram prntscreen

 

Ona je pokazala i ćerkicu u čijem oblačenju već uživa, te joj je kupila bodi s natpisom: „Moja mama je kraljica“. 

Foto: Instagram prntscreen

 

Inače, Aleks je juče objavila i svoju fotografiju uz koju je napisala da je neispavana, a u istom stanju je i Filip koji je otputovao u Crikvenicu kako bi sredio stan za njih troje:

– Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih – rekao je Filip.

Foto: Miloš Rafailović

 

Aleksandra o imenu ćerke i porođaju

– Zajedno smo se dogovorili. Imala sam neke predloge, imao je i on, ali na kraju smo se usaglasili za Leona. To je baš lep prevod, lavica – rekla je Nikolićeva, pa otkrila i kako je protekao porođaj.

– Malo mi je gvožđe opalo. Anemična sam po prirodi. Nije prošlo onako kako smo želeli. Carica je želela carski da izađe. Oporavljam se stvarno – kazala je Aleks, a onda se dotakla odnosa sa Filipom Carem:

– Naravno, sve je u redu. Zaljubio se u bebu, kao i ja. Tek sam sad osetila tu pravu ljubav i emociju – rekla je ona u emisiji „Premijera-Vikend Specijal“.

Aleksandra Nikolić na mukama! Novopečena mama pokazala kako se oseća, pa se javno požalila! (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst