Novopečeni bračni par je juče organizovao gala venčanje, za koje nisu potrošili mnogo novca jer su većinu stvari dobili na kompenzaciju.

Bivši rijaliti učesnici, Milica Kemez i Bora Santana juče su izgovorili sudbonosno „da“, a venčanje su organizovali u jednom luksuznom, prestoničkom hotelu. 

Na svadbi su bile mnoge javne ličnosti, koje su mladencima na poklon donosile koverte sa novcem. Kako je izvor blizak paru otkrio, oni su svadbu uglavnom organizovali na kompenzaciju, zbog čega nisu potrošili puno novca, a od para koje su dobili, planiraju da kupe sebi stan. 

Foto: E-stock

 

– Milica i Bora mesecima unazad skupljaju novac kako bi mogli da kupe stan u kom će živeti nakon venčanja. Kako su svadbu organizovali mahom na kompenzaciju, na venčanje nisu potrošili mnogo novca, a pošto su znali da će im većina zvanica doneti novac umesto poklona, dogovorili su se da taj novac ulože u nekretninu – otkrio je izvor blizak Bori.

Njih dvoje ne žele da potroše mnogo novca za medeni mesec jer im je bitnije da reše stambeno pitanje. 

Foto: ATAimages

 

– Milica i Bora su jako skromni, još uvek nisu isplanirali gde će otići na medeni mesec, ali ne planiraju da na to potroše dosta novca. Mnogo im je bitnije da obezbede svoju budućnost. Nakon svadbe, prebrojaće sav novac koji su dobili, spojiće tu sumu sa ušteđevinom koju imaju, a onda će videti gde u Beogradu za taj iznos mogu da kupe stan koji je dovoljan za njih kao i decu koju uskoro planiraju – istakao je izvor „Blica“.

Miljana kuka za Zolom i meša tablete i alkohol! Kulićeva ne može da preboli bivšeg, a najviše se plaši ovoga (VIDEO)

sledeća vest

Sport

Kinezi osvajaju svet, a nisu ratnici! Jednom nogom u 11. veku, a drugom u 23.

Fudbal

Kinezi osvajaju svet, a nisu ratnici! Jednom nogom u 11. veku, a drugom u 23.

Srpski fudbalski trener Aleksandar Janković bio je do skoro selektor fudbalske reprezentacije Kine i tim povodom je za vreme božnićnih praznika početkom godine pričao za Informer o Kini, tamošnjoj kulturi, gradovima, životu, Kinezima… Dolazak predsednika Narodne republike Kine Si Đinpinga bio je povod da ponovo objavimo razgovor sa Jankovićem.

Uroš Plavšić u Zvezdi! Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Partizan

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Košarkaši Partizana juče su izgubili u Podgorici od Budućnosti sa 74:73, a mnogi su za poraz okrivili Aleksu Avramovića, koji je u poslednjem napadu promašio zicer za trijumf i plasman u finale. Aleksa možda jeste tragičar meča zbog tog poteza, ali treba istaći da su se izabranici Željka Obradovića tokom meča u barem šest situacija propisno obrukali pred košem domaćih, pošto su na neverovatan način promašivali maltene otvorene zicere.

Srpski fudbalski sudija uhapšen sa 890 grama droge! Zaprepastićete se! Evo kada je Partizan poslednji put imao pet poraza zaredom!

Originalni tekst