Nakon teškog perioda kroz koji je prošla, Dragana Mirković je otkrila da su joj najveću podršku pružila deca, ali da joj mnogo znači i publika.

Muzička zvezda, Dragana Mirković, održala je dva koncerta u Zagrebu, a kako kaže, upravo joj druženje sa publikom doprinosi tome da prođe kroz težak period.

– Marko i Manuela su bili na mom koncertu, Manuela je ranije otišla za Beč jer ima obaveza. Marko je sa mnom, čeka me. Bili su sa mnom i na koncertu u Italiji, pa su me odveli u Veneciju Njihova podrška mi znači sve na svetu, uvek kažem da su Marko i Manuela pa moji fanovi moja najveća snaga. Sa njima mogu sve, kada mi je bilo najteže, a više nije, stvarno mi je bilo jako jako teško kada sam na svim koncertima i u svim emisijama bila nasmejana i srećna – rekla je Dragana.

Foto: ATAimages

 

Pevačica nikada nije krila koliko je ponosna na svoju decu, a oni su, baš kao i publika, i njena velika podrška:

Divan je osećaj biti okružen ljudima koji te vole, tu prvenstveno mislim na svoju decu. Kada vidim kako me publika gleda vidim da imaju čistu ljubav prema meni. To je neopisivo uvek kažem da sam blagoslovena što imam toliko ljubavi. To je ono što mi daje da budem srećna i uvek spremna i za neke teške trenutke, da ih prebrodim uz divnu energiju jer samo tako može da se prebrodi. Ja sam zaista srećna zena.

Foto: Foto: Pedja Milosavljević, Instagram

 

Dragana je, inače, na ovogodišnjem Saboru narodne muzike, dobila posebnu nagradu, a sada je otkrila i da ona za nju ima posebnu vrednost:

Za mene smatraju da sam pevačica sa najviše nagrada svih vremena. Ova nagrada je pokazatelj i uspeha i dugotrajnosti i očuvanje celog jednog žanra. Ponosna sam i srećna i jako mi se lepe stvari dešavaju.

sledeća vest

Sport

Kinezi osvajaju svet, a nisu ratnici! Jednom nogom u 11. veku, a drugom u 23.

Fudbal

Kinezi osvajaju svet, a nisu ratnici! Jednom nogom u 11. veku, a drugom u 23.

Srpski fudbalski trener Aleksandar Janković bio je do skoro selektor fudbalske reprezentacije Kine i tim povodom je za vreme božnićnih praznika početkom godine pričao za Informer o Kini, tamošnjoj kulturi, gradovima, životu, Kinezima… Dolazak predsednika Narodne republike Kine Si Đinpinga bio je povod da ponovo objavimo razgovor sa Jankovićem.

Uroš Plavšić u Zvezdi! Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Partizan

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Košarkaši Partizana juče su izgubili u Podgorici od Budućnosti sa 74:73, a mnogi su za poraz okrivili Aleksu Avramovića, koji je u poslednjem napadu promašio zicer za trijumf i plasman u finale. Aleksa možda jeste tragičar meča zbog tog poteza, ali treba istaći da su se izabranici Željka Obradovića tokom meča u barem šest situacija propisno obrukali pred košem domaćih, pošto su na neverovatan način promašivali maltene otvorene zicere.

Srpski fudbalski sudija uhapšen sa 890 grama droge! Zaprepastićete se! Evo kada je Partizan poslednji put imao pet poraza zaredom!

Originalni tekst