Pre dvadeset četiri godine, Dragana Mirković, tada najveća muzička princeza i miljenica nacije odlučila je da se odseli u Beč.

U glavnom gradu Austrije upoznala je svoga princa u vidu mladog i ambicioznog poslovnog čoveka Tonija Bijelića. Ljubav je planula, i uprkos svim preprekama njih dvoje su se ubrzo i venčali. Dobili su dvoje divne dece, izvor ponosa za svoje roditelje, u harmoniji izgradili i poslovnu imperiju, a uskoro, kao što bajke i nalažu, i uselili u dvorac. Delovalo je da će živeti srećno do kraja života.

Foto: Alekasandar Jovanović Cile

 

Ipak, da iza zidova dvorca Ebenfurt nije sve onako kako je u javnosti delovalo, postalo je jasno juče kada je posle više od dve decenije braka, regionalna muzička zvezda predala zahtev za razvod od austrijskog biznismena. U želji da ostane dosledna i otvorena prema javnosti, Dragana je ovo potvrdila.

Foto: Informer

 

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

– Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju – napisala je Dragana.

Foto: ATAIMAGES

 

U otvorenom obraćanju muzička zvezda ostala je dosledna da ne iznosi detalje svoje intime u javnost, kao što ni tokom četiri decenije karijere nikada nije činila, a i Toni Bijelić je zasad ostao nedostupan za izjave, što čini da deluje da su oboje odlučili da zadrže dostojanstvo i sačuvaju svoju porodicu na sve moguće načine…

Ceca u svom šou programu spomenula Draganu, a Kalinića presekla pitanjem:

sledeća vest

TV

Putinov odgovor biće strašan i silovit! Zelenski uplašen jer Rusija zna da je Ukrajina bila umešana! NATO je hteo da pokazuje silu nad Srbijom! Šljivančanin: Zapad je uvek mrzeo naš narod i hteli su da nas unište! Unutra živina, a spolja bašta! Evo kako funkcionišu urbane farme! Imaju čak i solarne panele! (VIDEO) Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Live TV

Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Tajni dokumenti u koje je američki portal „Grejzon“ imao uvid otkrivaju da je britanski premijer Toni Bler neposredno pre početka bombardovanja Jugoslavije tražio da se gađaju civilne mete. Iz njih se jasno vidi da su Britanci pokušavali da „poguraju“ Amerikance da okupiraju Jugoslaviju i sruše predsednika Slobodana Miloševica tokom bombardovanja 1999. godine. O ovome su u „Info jutru“ govorili Milomir Miladinović, general potpukovnik i Ljubinko Đurković, pukovnik, komadant odbrana Košara.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst