Cipka je progovorila o operaciji koju je imala i otkrila do sada nepoznate detalje.

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka operisala je nos početkom prošle godine. 

Ona je ispričala da se na operaciju odlučila jer je imala problem zdravstvene prirode, devijaciju, a pored toga je sredila i vizuelni izgled. Cipka ističe da joj je bilo teško da se navikne na svoj novi nos, ali je sada navikla i zadovoljna je rezultatima intervencije. 

Foto: Branko Pantelić

 

– U početku nisam bila zadovoljna jer mi je bilo neobično kako izgledam posle operacije. Međutim, kada je reč o funkcionalnosti i zdravstvenom problemu koji sam imala, to je sve sad kako treba i nadam se da će tako i ostati. Da ne moram za koju godinu da ponovo idem pod nož, što se ljudima dešava. Već sam i ranije jednom radila svoj nos i tu famoznu devijaciju koja se vratila. Što se tiče izgleda sada sam se nekako navikla na ovaj nosić – priznala je Aleksandra. 

Cipka je ispričala da joj nije bio bitan izgled nosa, već da je želela da reši problem koji je imala.

Foto: ATAIMAGES

 

– To je bila stvar izbora doktora. Nisam ja odnela sliku i pokazala mu kakav nos želim da imam. Otišla sam na operaciju da bih prvenstveno rešila zdravstveni problem, a krajnji ishod je takav kakav je, što možete i da vidite. Ali konačno sam prodisala i stvarno je sve leglo kako treba. Dišem punim plućima i više ne hrčem – izjavila je ona. 

Pevačica je priznala da je i sama bila iznenađenja saznanjem da je noću hrkala.

Foto: Branko Pantelić

 

– Nisam ni znala da hrčem dok nisam putovala sa svojim kolegama. Kada bismo spavali u putu oni bi mi rekli: „Ženo, ti hrčeš“. Sada me napokon više ne zavitlavaju povodom nosa i toga – rekla je ponosno Aleksandra za „Grand“.

sledeća vest

Originalni tekst