FUDBALERI Fenerbahčea su u 34. kolu turske Superlige za rivala imali jednog od svojih najvećih suparnika, Bešiktaš, a Dušan Tadić je i ovoga puta bio zapažen.

МАЈСТОР ИЗ СРБИЈЕ! Душан Тадић и асистенција о којој Турска прича (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Posle nedavnog kiksa protiv Sivaspora (2:2), „Fener“ je pao na četiri boda zaostatka za vodećim Galatasarajem, uz samo pet kola do kraja turksog prvenstva.

Zato se na kikseve više nije imalo prava, iako je takmac bio petoplasirani Bešiktaš.

Na sreću Tadića i njegovih klupskih kolega, gosti su već u 25. minutu ostali bez isključenog Al Musratija, a pet minut kasnije Srbin je izveo sjajan potez.

Fred je poslao lob-dodavanje u kazneni prostor rivala, Dušan Tadić ramenom loptu prosledio Batsšuaiju, a ovaj postigao gol:

Meč je i dalje u toku, počeo je u 18 časova, a rezultat je 2:0 otkako je Kahveči u 69. minutu iskoristio asistenciju Simanskog.

Ako taj rezultat ostane na snazi, Fenerbahče će doći do 89 bodova, a vodeća „Galata“, posle sopstvene pobede nad Adanom (0:3) ima 93.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst