Kemal Malovčić juče je proslavio rođendan.

Nije dobio ljepšu čestitku od one koju mu je uputila Šejla Zonić.

Učesnica “Zvezda Granda” i već viđena pobjednica objavila je njihovu arhivsku sliku.

Daidža je tada držao Šejlu u naručju. Imala je samo godinu.

“Daidža, sretan ti rođendan! Zdravlja, najviše zdravlja ti želim! Fotografija je nastala za moj prvi rođendan, prije 29 godina i ovo je moja prva fotografija sa Kemalom Malovčićem, a tu je i moja mama”, napisala je Zonić na Instagramu.

Kada je krenula u srednju muzičku školu, dobila je od njega savjet koji nikada nije zaboravila…

Znao je čuveni pjevač šta da kaže.

“Rekao mi je da prvo školu završim, da sam rođena sa talentom i da taj talenat njegujem i kroz formalno obrazovanje te da ću imati vremena za javne nastupe, što sam naravno primijenila, a primjenjujem i danas. Dok sam se obrazovala stavila sam mnogo toga po strani, pauzirala i žrtvovala… Između ostalog, to je razlog zbog kojeg sam se sa 29 godina prijavila na takmičenje za Zvezde Granda”, nastavlja Šejla.

Nakon diplomskog, obilazila je svijet sa tadašnjim bendom pjevajući sevdah, a nakon što je magistrirala na Muzičkoj akademiji – shvatila je da želi da bude dostupna široj publici sa raznim žanrovima muzike.

“Što mi, Bogu hvala, moj talenat i obrazovanje omogućuju. Najviše sam bila u nedostatku marketinga. Rješenje sam vidjela u takmičenju i nisam se pokajala. Zahvalna sam i Grandu i najdivnijoj publici koju imam, a naročito mojoj porodici i dragom Bogu”, zaključila je Zonić.

(Express / CDM)

Originalni tekst