Jelena Karleuša je danas došla na dugo najavljivano druženje sa fanovima, koji su jedva dočekali da je vide i fotkaju se sa njom.

Jelena Karleuša je u jednom prestoničkom tržnom centru napravila „Meet & Greet“. S obzirom na to da je jedna od najvećih regionalnih zvezda, čiji je rad poštovan i širom sveta, fanovi su u neverovatnom broju došli kako bi je videli.

Tom prilikom, JK je za okupljene predstavnike medija prokomentarisala akuelne teme. Na samom početku govorila je o pomirenju sa Andreanom Čekić.

Foto: Tanja Andric

 

Mi se nismo ni svađale. Moram da kažem da sam je upoznala privatno i kao osoba je prava lafica, veliki čovek, super lik i veliki pevač. I čestitam joj na novom albumu – rekla je ona i objasnila zašto je blokirala koleginicu Anđelu Ignjatović Breskvicu:

Na bloku je zato što svak od mladih pevača u jednom momentu mora da doživi malog prevaspitanja kako treba komunicirati sa mnom koja mnogu puno da ih naučim o trajanju, borbi, ženskoj solidarnosti. Taj blok kratko traje i posle se lepo družimo.

Karleuša je rekla da joj se dopada Teya Dora, koja će nas ove godine predstavljati na „Evroviziji“.

Foto: Tanja Andric

 

Kada je reč o njoj imam na neki bizaran i perverzan način jako dobar osećaj. Ona je iznenađenje, dolazi iz drugog plana, ali obično su takvi takmičari na „Evroviziji“ oni koji napravi najbolji plasman, a oni koji su favoriti ne. Taj svetski zvuk je nešto što će iznenaditi, jer dolazi upravo iz Srbije. Predviđam veliki uspeh.

Jelena kaže da bi rado bila gost na koncertu koleginice Aleksandre Prijović.

Foto: Tanja Andric

 

Prihvatila bih to naravno, ali i ja zovem Prijovićevu da bude gost na mojim koncertima, jer sam sigurna da bi iskusila nešto potpuno novo i drugačije od njenih koncerata.

Pevačica je objasnila zašto je često oštra prema kolegama koji se, prema njenom mišljenju, ne oblače sa stilom.

Komentarišem njihovu garderobu, ne njih kao osobe, ne kao pevače… Ne treba to lično da shvate jer je to samo jedan satiričan osvrt na modu. 

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

Originalni tekst