Boja snega, čistoće, nevinosti, nežnosti, jednostavnosti, bela, sve je osim monotone kada se nađe u enterijeru. Mada vam se na prvi mah može učiniti da će prostor izgledati hladno i sterilno, čak i dosadno, ako bude sav u ovoj boji, to uopšte nije tačno, naprotiv.

ОВО ЈЕ БОЈА СОФИСТИЦИРАНОГ НАМЕШТАЈА: Бело, волим те бело

Foto: Piksabej

Boja snega, čistoće, nevinosti, nežnosti, jednostavnosti, bela, sve je osim monotone kada se nađe u enterijeru. Mada vam se na prvi mah može učiniti da će prostor izgledati hladno i sterilno, čak i dosadno, ako bude sav u ovoj boji, to uopšte nije tačno, naprotiv. Forme nameštaja, jednostavnost, prostranost, otmenost i modernost biće naglašene upravo ako upotrebite ovu boju kao dominantnu u uređenju vašeg životnog prostora.

Ugradni ormar sačinjen od belih kocki i pregrada koje se otvaraju na magnet, bez ručki, izgleda toliko sofisticirano da će svaku sobu, pa i spavaću, učiniti posebnom. Bez bojazni na zid pored njega možete dodati još detalja u ovoj boji, poput spuštenog plafona iz kog „izvire“ neonsko osvetljenje, pa čak i krevet „obući“ u belu posteljinu – uz parket nijanse drveta prostor će pre delovati toplo nego hladno. Dnevni boravak može biti sav u ovoj boji, bukvalno. Ako dinamiku naglasite drvenim gredama na plafonu, visokom podnom zglobnom lampom ili visećom drvenom žardinjerom za cveće delovaće krajnje zanimljivo. Bele kuhinje naročito su lepe, ako se trudite da ne pomišljate na to kako ćete ih održavati. Neodoljive su u kombinaciji modernih i kitnjastih detalja, gotovo podjednako kao i elegantno kupatilo svo u belom, sa niklovanim, svedenim slavinama i neobično uramljenim ogledalima. Kupatilo fenomenalno, ali i veoma luksuzno, izgleda i ako su zidovi od belog karara mermera (najpoznatiji na svetu), kada potpuno bela i jednostavnog dizajna, a prozor pravougaon, horinzotalno postavljen, tako da kroz njega dopire tek tračak plavog neba.

Ako ste od onih koji ne vole da preteruju ni u čemu, pa ni u naglašavanju ove boje, uvek možete svom prostoru dodati dve bele fotelje sa braon držačima za ruke ili policu za televizor boje snega sa fiokama čije su ručica za otvaranje u braon tonovima.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst