Nedavno je počelo snimanje novih emisija „Zvezde Granda“, sa malo izmenjenim članovima žirija.

Mnoge je zaintrigirala vest da će Anu Bekutu zameniti kolega Dragan Kojić Keba i to samo narednih pet snimajućih emisija.

Mnogi su se zapitali šta se dešava sa pevačicom koja neko vreme neće biti prisutna. Čelnici Grand produkcije ukratko su naveli da pevačica iz opravdanih razloga neće prisustvovati narednim snimanjima, ali nisu želeli da kažu tačan razlog.

Budući da javnost nije dobila konkretan odgovor na pitanje šta se dešava sa pevačicom, počela su nagađanja. Dok jedni misli da je otišla na duže putovanje, drugi misle da je neka porodična situacija, a treći da se Ana odlučila na neku estetsku intervenciju.

Foto: Foto: Miša Obradović

 

Izvori bliski Bekuti ne žele da otkrivaju o čemu je reč, te navode da su razlozi njenog odsustva krajnje privatne prirode i da nisu za javnost, a i njena zamena u ZG, Keba, ostao je suzdržan.

– Moja draga koleginica i prijateljica Ana Bekuta neko vreme neće biti tu. Nas dvoje smo kompatibilni po mnogim muzičkim pitanjima, pa je stigao predlog da je zamenim. Biću tu neko vreme i to je to – rekao je Keba, prenosi „Alo!“.


sledeća vest

TV

Legija piše scenario o ubistvu Đinđića! Čedomir Jovanović: Ja i dalje živim taj 12. mart! Dve godine od početka rata u Ukrajini! Rusi postigli uspeh, Ukrajincima nedostaje oružje i ljudstvo! (VIDEO)

Live TV

Dve godine od početka rata u Ukrajini! Rusi postigli uspeh, Ukrajincima nedostaje oružje i ljudstvo! (VIDEO)

Na drugu godišnjicu od početka rata u Ukrajini borbe i dalje traju. Rusi su prethodnih dana postigli uspeh na frontu, a za Ukrajinu su glavne teme – nedostatak oružja i ljudstva. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski Istakao je da je Avdejevka nova linija odbrane, kao i da su dalji zadaci jačanje granica države. Predsednik Rusije Vladimir Putin leteo je na najvećem supersoničnom avionu na svetu. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su sa Biljanom Šahrimanjan Obradović iz Centra za stratešku analizu i Draganom Vujičićem, novinarom iz Večernjih novosti, a putem vajber uključenja javio se Danijel Simić iz Udruženja novinara RS.

Udarne pesnice duboke države kreću na Rusiju! NATO i SAD očekuje pakao Putinovih vazdušno-kosmičkih snaga! Nož u Ribnikaru uteruje strah u kosti celoj naciji! Ne smemo da dozvolimo da se ponovi masakr (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst