Poznatu denserku izvređali su na društvenim mrežama, ali im ona nije ostala dužna, pa je odmah uputila video-poruku i svima koji su ružno komentarisali njen izgled zapušila usta.

Natalija Trik FX pre nekoliko dana podelila je sa svojim pratiocima jedan sasvim opušten trenutak iz privatnog života, u kom se nije libila da pokaže sve nesavršenosti pa čak i sede vlasi.

Denserka se i sama našalila na svoj račun, ali ono što očigledno nije očekivala, jeste lavina ružnih komentara koja je odmah usledila na društvenim mrežama. 

Foto: ATAIMAGES

 

Natalija se našalila sa suprugom Sanijem da joj nije dao novac da ide kod frizera, te da sada izgleda kao „čupavac i veštica“. I sve bi ostalo samo šala da ispod Natalijinog videa nisu počeli da se nižu uvredljivi komentari. 

„Omatorela, baš ružna užas“, „Frizura je lepa ali kapke hitno odraditi kid estetskog hirurga“, „Nju ništa više nemože da spasi….“ samo su neki od komentara koji su se našli ispod denserkine objave.

Nažalost, u negativnom komentarisanju prednjačile su žene, koje su još jednom dokazale da su jedne drugima najveći neprijatelji.

Natalija na sve to nije ostala ravnodušna, pa je rešila da im odmah odgovori.

– Kad žena ženi napiše ispod snimka, slike:“Kako si ostarila, kako si ružna“. Imate li vi mame, bake, sestre, tetke? Da li su one ostarile? Da li njima kažete da su ružne? Nemam komentar zaista, na toliko nesrećne, zle žene… Ja baš volim što sam ružna, moram da priznam – zaključila je Natalija.

 Ipak, bilo je i onih žena koje su Nataliji odmah pružile podršku uz reči da je kao i svaka žena „najlepša takva kakva jeste“, a među damama koje su lajkovale njenu objavu bila je i Goca Tržan.

Drama kod Ivaniševića, neosnovano blokirao račune bivšoj ženi! Tužio ju je, dokumenti ga demantuju: Ovo su detalji

sledeća vest

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost „Info jutra“ bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO) Putin će razdvojiti Ukrajinu na dva dela, kao Mojsije more! Britanci i Ameri drhte od sledećeg poteza Rusije (VIDEO) Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju

Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju „nevidljivog“: Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji „Info jutro“.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst