Pozdrav A, ti si Rak sa podznakom u Strelcu.

Trenuno si u periodu kada postoji prolazno nezadovoljstvo zbog negativnih aspekata Jupitera, pa su mogući troškovi koje nisi očekivala.

Ukoliko si imala emotivni susret, a nisi zadovoljna, znaj da ćeš stvari videti potpuno drugačije za nekoliko dana.

Pitajte astrologa! Svake nedelje potpuno besplatno odgovaramo na vaša pitanja

Imaš Mesec u Devici, pa si veoma analitična i sklona analiziranju svih situacija, pa detalji umeju da te opterećuju.

Foto: Shuterstock

 

Do 20. maja očekujem novu poslovnu mogućnost kod tebe, odnosno to je period kada dobri uticaji planeta mogu da se iskoriste za posao.

Drugi deo 2024. godine je povoljan za partnerske odnose, u slučaju da se pitaš kada su moguća nova poznanstva u ljubavi i novi početak.

Mesec je ušao u Devicu! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst