Pevačicu je vest da je njen partner preminuo izuzetno potresla, a odgovornim licima je poručila da će se obratiti nadležnim organima.

Ubrzo nakon što se na društvenim mrežama pojavila sramotna vest da je partner Snežane Đurišić, ugledni beogradski ginekolog Vanja Milošević, preminuo, te da je ona za to saznala usred nastupa, vidno potresena pevačica se oglasila.

Ona je, naime, navela da će o svemu obavestiti Odeljenje za visokotehnološki kriminal, a zatim i da ne želi ni da zamisli šta bi bilo da je i majka Vanje Miloševića pročitala lažne navode, te kako bi to uticalo na njeno zdravstveno stanje.

Foto: printscreen instagram

 

– Na internetu se pojavio lažni naslov sa lažnom vešću o smrti mog partnera, koju sam ja navodno čula dok sam nastupala i svako slovo tog naslova je laž. Dok pokušavam da saberem misli od besa, bez prestanka me kontaktiraju zabrinuti prijatelji i članovi Vanjine i moje porodice, vrlo uznemireni. Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da je Vanjina majka pročitala ovaj malociozni naslov i kako bi to uticalo na njeno zdravlje. Ovakvo ogavna delovanja na internetu zarad par klikova, da bi se zaradilo na laganju o nečijoj smrti je toliko odvratno i neoprostivo da ću prijaviti ovaj slučaj Odeljenju za visokotehnološki kriminal u nadi da ćе, ko god stoji iza ove zle namere, biti zaustavljen i priveden pravdi – oštra je bila ona.

Foto: ATAIMAGES

 

Sve ju je, očito, veoma potreslo.

– Nedopustivo je da se ovo dešava bez ikakvog razmišljanja kako ćе to uticati na lјude i njihove porodice i prijatelje. Živimo u vremenu kada se sve moze montirati, fabrikovati po sopstvenoj volji i kada osetite posledice toga na svojoj koži malo je reći da je to uznemirilo i Vanju i mene i naše porodice i najmilije. Ovim putem želim da demantujem sve napisano i poručim bilo kome ko stoji iza ovoga da, ako se ne plaše ovozemaljske pravde, Boga treba da se plaše – zaključila je Snežana za Informer.

Otkriveno zašto se Melina nije pojavila na sudu! Imala jak razlog da izbegne suočavanje sa Džinovićem

sledeća vest

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u „Info jutru“ govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u „Info jutru“ govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost „Info jutra“ bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst