Milica Gutović prekinula je višednevnu tišinu i podelila momente iz života svog oca koji do sada nisu bili poznati javnosti. Svojim pratiocima dala je i jedno zagonetno obećanje.

Milica Gutović, ćerka pokojnog Milana Laneta Gutovića, nedavno je izazvala pravu medijsku buru kada je u javnost iznela priču da je nepravedno izostavljena iz očevog testamenta, kao i njena sestra.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ona je tada iznela niz optužbi na račun na račun medicinske sestre koja je negovala njenog oca na VMA tvrdeći da je uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva. Milica je tada najavila da prikuplja dokomentaciju za sudski proces, koju će predati nakon konsultacije sa advokatom. 

Foto: ATA Images/Prva TV prntscreen

 

Od tada se ona nije oglašavala bez obzira na sve medijske natpise koji su se pojavljivali, a sada je prekinula višednevnu tišinu i obratila se pratiocima na Fejsbuku, sa kojima je podelila nikad viđene fotografije slavnog glumca i njegove prve supruge.

Mama i tata na dan venčanja. Hvar 11.08.1977, na dan tatinog rođendana – napisala je Milica ispod fotografije uz emotikon srca, dok je na sledećoj fotografiji otkrila i delić atmosfere nakon što su Lane i njegova prva supruga stupili u brak.

Ispod objave odmah su počeli da se nižu komentari, a njene pratioce najviše je zanimao identitet njene majke koji je do danas ostao nepoznat javnosti.

Milica to ipak ni sada nije otkrila već samo zagonetno obećala „Razrešićemo misteriju“.

Podsetimo, Lane Gutović bio je i u braku sa dve žene – jednom manje poznatoj javnosti, s kojom i ima ćerke i drugom, Biljanom Knežević, sa kojom ima dva sina Jakova i Spasoja. O prvom venčanju nikada nije pričao, ni ime supruge nikada nije želeo da otkrije u javnosti.

sledeća vest

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! Dinko Gruhonjić sprovodi mentalni terorizam! Tužilaštvo mora da pokrene postupke jer će ovakvo ponašanje pokrenuti lanac nasilja! Američko društvo je zapalo u dekadenciju, carstvo se bliži padu! Svi obaveštajni sistemi su pod vlašću duboke države! (VIDEO) Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u „Info jutru“ govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst