Pevačica je otkrila tačan broj estetskih zahvata koje je imala, ali i da se zbog istih i te kako kaje.

Nikolija Jovanović, svojevremeno, otvoreno je progovorila o svojim iskustvima sa estetskim korekcijama, izražavajući kajanje zbog nekih od njih.

Ona je tada, u svom iskrenom izlaganju, otkrila detalje o svojim zahvatima, izazvavši tom prilikom veliku  pažnju javnosti.

– Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam kompleks, bila sam ravna kao daska. U dvadesetim mi je operacija pomogla da se osećam dobro u svom telu, ali sada u tridesetim, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih ugradila silikone. Nemojte mi reći da to sada mogu da promenim, to bi zahtevalo mnogo ožiljaka – otkrila je ona na svom Tiktoku i nastavila nabrajanje:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Druga glupost koju sam napravila, ali sam ispravila su usta. Moja divna, prelepa usta sam uradila zbog mode koja traje i dan danas. Tada je bilo samo trajnih operacija usana i ona su se vremenom izobličila, izgledala sam kao patka, sve je bilo neravno. Prošle godine sam izvadila sve neprirodno iz usta i sada ponovo imam svoja, prirodna usta, iako sam nažalost morala da prođem kroz operacioni proces. Velika su, lepa i ne znam šta mi je to trebalo. Uradila sam trajnu šminku, pa uvek izgledam kao da imam neki karmin, time sam zadovoljna, a uradila sam i obrve i takođe mi je žao što sam ih u srednjoj školi iščupala, ni to ne bih nikada ponovo uradila – priznala je Nikolija Jovanović, koja je istakla da se ne kaje zbog operacije nosa jer je imala devijaciju, kao i da u gornjoj vilici nema prirodne zube.

Skinuo se Milan Kalinić i pokazao svaki pedalj svojih mišića: Glumac pozirao polunag u 52. godini (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst