Mnogi astrolozi bi se složili da je danas sudbinski dan, jer su Pluton i Sunce zajedno ušli u Vodoliju, gde će doneti tektonske promene. Pluton u Vodoliji zadraže će se do 2044. godine, a doneće velike promene za Bikove, Vodolije, Lavove i Škorpije. U nedelji koja dolazi očekuje nas i pun Mesec u Lavu 25. januara, koji nagoveštava kraj jednog životnog ciklusa i emotivnu kulminaciju.

OVAN

Posao  – Mars u Jarcu ukazuje da je vaš fokus posao u ovom periodu. Zbog Merkura u istom znaku, biće puno neprtijatnih razgovora i ubeđivanja, tako da nećete biti zadovoljni postojećim stanjem na radnom mestu. Mnogi pripadnici vašeg znaka poželeće da menjaju posao.

Ljubav  – Venera menja znak i ulazi u Jarca, tako da vas očekuje romansa na poslu. Preko poslovnih kontakata takođe možete da upoznate osobu koja bi mogla da vam se dopadne. Osobe koje su ostvarene u karijeri će vam biti privlačne.

Zdravlje – Slabije.

BIK

Posao – Ulazak Venere u Jarca donosi vam odličan period za saradnju sa inostranim firmama. Sunce u Vodoliji zajedno sa Plutonom uslovljava velike promene na poslu, pa ćete ustanoviti da će borba za ciljeve biti neumoljiva jer ćete teško izlaziti na kraj sa ljudima koji se ne slažu sa vama. Moguća je potpuno nova skretnica u budućnosti u profesionalnom smislu.

Ljubav – Mars u Jarcu ukazuje da ste u ljubavi racionalni i merite koliko je partner učinio za vas. Međutim, stavljanje ljubavi na racionalan nivo može da „ubije“ romantiku, tako da treba da izbalansirate između racionalnih zahteva i emocija. Moguće je zajedničko putovanje sa dragom osobom.

Zdravlje – Odlično.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

PosaoMerkur u Jarcu donosi vam ozbiljan pristup poslu, ali i realnije sagledavanje ciljeva u karijeri. Više nego ikada ćete biti svesni šta na poslu želite da ostvarite. Peirod je odličan za raspolaganje tuđom imovinom i zbog toga možete da očekujete novac za određeni poslovni projekat. Takođe, u narednih mesec danas će biti puno kraćih putovanja.

Ljubav – Nedelja koja je pred vama je dobra za nova poznanstva. Ostvarićete susret sa osobom koja je razvedena ili između dva odnosa. To je neko ko je misteriozan ali finansijski stabilan. Ukoliko vam je odnos sa partnerom bio u krizi, sada je prilika da to popravite.

Zdravlje – Poboljšanje.

RAK

Posao – Pod uticajem planeta u Jarcu osećate da radite pod pritiskom jer se polako, ali sigurno menja i vaš prisup poslu. Te promene vam se neće dopadati, ali uviđate da morate da se prilagođavate novonastalim okolnostima. U ovom periodu sami sebi ste najveći kritičar na poslu, jer ste postavili visoke kriterijume.

Ljubav – Imaćete razna poznanstva, naročito sa osobama koje su na neki način poznate javnosti. Prijaće vam osobe koje su poznate u svom poslu, ali i ostvarene finansijski. Ukoliko ste u braku, partner će pokušavati da vam nametne svoju volju.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Posao – Ulazak Sunca u Vodoliju donosi vam svojevrsnu pobunu na svim poljima. Vi ćete se boriti protiv svega što vam ne odgovara. Na poslu postoji jedan ustaljeni sistem rada koji želite da menjate, ali će to ići sporije nego što želite.

Ljubav – Sunce u sedmom polju zajedno sa Plutonom donosi vam preispitivanje bilo kakvog partnerskog odnosa ali i toga šta želite u ljubavi. Zbog toga možete da se odlučite za iznenadne odluke koje mogu da budu presudne za budućnost vašeg emotivnog odnosa. Pun Mesc 25. januara u vašem znaka nagoveštava kulminaciju svega što vam je smetalo u emotivnom odnosu.

Zdravlje – Osetljivo.

DEVICA

Posao – Sunce i Pluton u Vodoliji donose vam velike promene na radnom mestu. To može da bude novi vid organizacije posla, ali i da vi budete zaduženi za preraspodelu obaveza. Sve što ima veze sa internetom, novim tehnologijama i aplikacijama biće dominantno u narednom periodu, tako da se spremite za preokret na poslu.

Ljubav – U periodu ste kada lako ostvarujete nova poznanstva. Iako na prvi pogled delujete rezervisano i hladno, istina je da ste raspoloženi za nove opcije u ljubavi. Na mestima javnog tipa ostvarićete nova poznanstva. Mogućnost nove romanse.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao – Naglašeno četvrto polje ukazuje da se nalazite na velikoj prekretnici, a to važi i za posao. Imate puno obaveza i pod velikim ste pritiskom jer se od vas očekuje odgovornost i rad, ali treba da znate da nije najbolja nedelja za promenu posla. U narednim danima ćete biti prinuđeni da pravite više kompromisa.

Ljubav – Mars u Jarcu vam ne odgovara, pa imate utisak da partner nema razumevanja za vaše probleme. Ukoliko ste u braku, biće rasprava oko stana ali i zaduženja. Probajte da ne ulazite u velike diskusije do kraja nedelje.

Zdravlje – Lošije.

ŠKORPIJA

Posao – Naglašeno treće polje donosi vam odličan period za pregovore, stim što će se planovi realizovati sporije nego što mislite. Imaćete veliku moć ubeđivanja, a nije isključeno da ćete potpisati važan dokument. Moguće je kraće putovanje, a telefon će vam zvoniti bez prestanka u narednim danima.

Ljubav Venera u Jarcu donosi vam flert preko poruka, ali sa nekim ko se nalazi u vašem neposrednom okruženju. To može da bude osoba iz komšiluka, ali i neko koga poznajete iz okruženja. Biće dogovora o susretima, stim što ćete zbog ulaska Venere u Jarca biti rezervisani.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao – Ulazak Venere u Jarca ukazuje da je odličan period u godini da zahtevate veći novac na radnom mestu. To može da bude povišica ili čak bolje plaćena poslovna ponuda. Iako su planete u Jarcu sporije, pa uslovljavaju sporu realizaciju ciljeva u karijeri, vi ćete itekako uspeti da ostvarite svoje ambicije. Odlična nedelja za novac.

Ljubav – Merkur u Jarcu ukazuje da ćete imati kontakt sa osobom koja je finansijski stabilna. To je neko ko je iznad svog vremena, ali usmeren na karijeru. Sunce u Vodoliji usloviće neobičnu komunikaciju u danima koje dolaze, pa pazite šta kome govorite u narednom periodu.

Zdravlje  – Dobro.

JARAC

Posao – Planete u vašem znaku daju vam posebnu moć da prevaziđete sve prepreke ali i ostvarite dugoročne planove. Vi ćete „zgaziti sve pred sobom“ u pozitivnom smislu i napredovati u poslu. Iako se to neće dogoditi preko noći, planovi koje sada pravite su ključni za budućnost.

Ljubav – Venera u vašem znaku daje vam poseban šarm ali i priliku za zaljubljivanje. Bićete veoma privlačni osobama oko vas, tako da očekujte preokte u ljubavi. Pojedini Jarčevi radiće na proširenju porodice i odličan je period za tako nešto.

Zdravlje – Odlično.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Posao – Ulazak Sunca i Plutona u vaš znak predstvalja jedan od najvažnijih astroloških događaja koji će doneti promene u svim oblastima vašeg života. Te promene će uticati na poslovnu i privatnu sferu. Ukoliko imate poslovnog partnera, možete da očekujete velike promene i neočekivane preokrete.

Ljubav – Pluton i Sunce u vašem donose vam poseban sjaj, ali Pluton počinje da radi svoje, pa ćete se polako ali sigurno emotivno menjati. Vodolije koje su braku, spremaju se za promene, a ako je odnos loš, razvod može da bude neminovan. Pred vama je i period sudbinskih susreta.

Zdravlje – Osetljivo.

RIBE

Posao – Sunce i Pluton u vašem polju tajni nagoveštavaju ogromne promene na radnom mestu, a sve će se verovatno dogoditi pod „velom misterije“. To znači da ćete za neke stvari saznati tek kasnije, a savet je da ne verujete u sve što čujete. Saznaćete i ko su vam tajni neprijatelji u ovom periodu.

Ljubav – Merkur u Jarcu u aspektu sa Marsom donosi vam puno nesporazuma u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Imaćete utisak da osoba koju volite insistira na raspravama, a vama je potrebno razumevanje. Saturn snažno menja vaše shvatanje ljubavi do 2026. godine.

Zdravlje – Psihološki problemi.


Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 27. januara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst