Mesec, planeta koja opisuje naša osećanja, ulazi u Škorpiju oko 10 časova gde će snažno uticati na Škorpije, Rakove i Ribe.

Mesec u Škorpiji je jedan od najintenzivnijih i najmoćnijih položaja za Mesec u horoskopu. Škorpija je znak dubokih emocija, strasti, transformacije i tajni, pa kada se Mesec nalazi u ovom znaku, naglašava se emocionalna dubina i složenost.

Osobe sa Mesecom u Škorpiji često imaju izražene emocionalne intuicije i sposobnost da duboko prodiru u suštinske probleme i emocije. Njihove emocije su često intenzivne i duboko ukorenjene, težeći ka autentičnosti i istini. Međutim, mogu biti i skloni skrivanju svojih emocija ili manipulaciji njima, jer Škorpija vlada podzemljem i tajnama.

Foto: Shutterstock

 

Ovi pojedinci mogu biti vrlo strastveni i posesivni u ljubavnim odnosima, težeći ka dubokim i intenzivnim vezama. Takođe, imaju izražen instinkt za preživljavanje i mogu biti veoma odlučni u ostvarivanju svojih ciljeva.

Mesec u Škorpiji može doneti i izazove u emocionalnom smislu, poput dubokih strahova ili opsesija. Potrebno je da ovi pojedinci nauče kako da se nose sa svojim intenzivnim emocijama i da pronađu ravnotežu između kontrole i oslobađanja.

Transformacija je ključna tema za Mesec u Škorpiji. Ovi pojedinci često prolaze kroz značajne emocionalne transformacije tokom svog života, što ih može dovesti do dubokog ličnog rasta i evolucije.

Mesec u Škorpiji donosi duboke emocionalne procese, strasti i transformaciju. Ovi pojedinci imaju snagu da se suoče sa svojim najdubljim emocijama i da iz njih izvuku snagu i mudrost.

Pomračenje Sunca u Ovnu donosi sudbinske događaje! 8. april je ključan datum - 4 znaka neka se spreme za velike promene

sledeća vest

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO) Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju

Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju „nevidljivog“: Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji „Info jutro“.

Predsednik opštine Šid o migrantskoj situaciji: Nakon osam godina došli smo na nivo da možemo da se bavimo sami sobom, a ne njima! (VIDEO) Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst