KOŠARKAŠI Los Anđeles Lejkersa pobedili su u gostima posle dva produžetka ekipu Milvokija rezultatom 128:124 u noćašnjem meču NBA lige.

КАКВА ЛУДА УТАКМИЦА: Лејкерси победили Милвоки у невероватној драми (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Milvoki je osam minuta pre kraja regularnog dela meča imao prednost od 19 poena (94:75), ali je ekipa iz Los Anđelesa uspela da izbori produžetak (101:101). Lejkersi su na kraju posle dva produžetka uspeli da ostvare pobedu. Gosti su na ovom meču igrali bez Lebrona Džejmsa.

Najefikasniji u timu iz Los Anđelesa je bio Entoni Dejvis sa 34 poena i 23 skoka. Ostin Rivs je zabeležio 29 poena, 14 skokova i deset asistencija, dok je Deanđelo Rasel imao učinak od 29 poena, 12 asistencija i sedam uhvaćenih lopti.

Kod domaćih, najbolji je bio grčki košarkaš Janis Adetokumbo, koji je zabeležio 29 poena, 21 skok i 11 asistencija. Demijan Lilard je postigao 27 poena, dok je Malik Bisli dodao 21.

Košarkaši Dalasa savladali su u gostima ekipu Sakramenta rezultatom 132:96. U pobedničkom timu briljirao je slovenački reprezentativac Luka Dončić, koji je postigao 28 poena i imao 11 skokova i šest asistencija. Kajri Irving je ubacio 24 poena, a Tim Hardevej 22.

U ekipi Sakramenta najbolji je bio Dearon Foks sa 18 poena, dok je Kigan Marej dodao 17. Litvanski košarkaš Domantas Sabonis je postigao 12 poena i imao 11 skokova i devet asistencija.

Košarkaši Oklahome pobedili su u gostima Nju Orleans 119:112, dok je Majami na svom terenu izgubio od Golden Stejta rezultatom 113:92.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)

POMAGAO TERORISTIMA? BEZ MILOSTI! Rusija uhapsila svetskog šampiona!

POMAGAO TERORISTIMA? BEZ MILOSTI! Rusija uhapsila svetskog šampiona!

Teroristički napad u Moskvi, tokom kog je u tržnom centru „Krokus siti hol“ ubijeno najmanje 139 ljudi, a broj žrtava možda i poraste jer nije mali broj onih koji su na lečenju a da su u teškom stanju, nije jedina teroristička situacija sa kojom se Rusija ovih dana bori.

26. 03. 2024. u 15:17

Originalni tekst