Miloš i Jelisaveta žele da njihova deca odrastaju u prirodi, zbog čega su odlučili da se presele na selo.

Poznati par, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić, odlučili su da se presele na selo. 

Njih dvoje su se poslednjih meseci bacili u ozbiljnu potragu idealne lokacije na periferiji Beograda gde će se skućiti sa svojom decom. 

Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

 

– Miloš je detinjstvo proveo u Valjevu u porodičnoj kući i sada kad je postao roditelj želi da i njegovi naslednici odrastaju kao on, okruženi prirodom i domaćim životinjama na imanju, da čuju cvrkut ptica kad se ujutru probude i da mogu da se igraju u šumi i na livadi, a ne među zgradama. S tim se slaže i njegova supruga. Oni su se saglasili da je najbolje da potraže plac na području Kosmaja, Avale, pa čak dolazi u obzir i vojvođanska ravnica. Nije im važno da li se na placu nalazi već izgrađena kuća, koju bi preuredili u svom stilu, ili će zidati novu. Zasad je najbitnije da pronađu idealnu lokaciju, koja će po svim parametrima da im odgovara za život i rad. I Jelisaveta i Miloš ne zavise od života u gradu, a kolima veoma brzo mogu da stignu u prestonicu kad god požele – priča sagovornik.

Prema njegovim rečima, par je pre dve godine bio na korak od kupovine nekretnine u Bolonji, gde je Teodosić igrao za tamošnji Virtus.

Foto: printscreen instagram/jagodenamagli

 

– Promenili su planove. Bolonja im je bila sjajno mesto za život. Tamo su se lepo adaptirali, ali život sportiste je nepredvidiv. Ugovori se menjaju, prilagođavaju se situacijama, a jedno je sigurno – da u rodnoj zemlji mogu da kupe kuću kao trajnu investiciju. Zato će u narednih nekoliko meseci i to regulisati i preseliti se u svoju oazu. To im je najbolje rešenje. Koliko znam, stan u kojem sada žive na Vračaru neće izdavati, već će po potrebi boraviti u njemu. Sve što su doživeli i videli u prethodnom periodu je uticalo na to da odluče da sebi obezbede krov nad glavom i da upravo neko lepo mesto bude njihova baza za dalji život – priča izvor blizak supružnicima za „Kurir“. 

Oni su preko prijatelja već angažovali agenciju za nekretnine, koja ih uredno obaveštava o svim ponudama koje su na raspolaganju, ali ono što su videli i obišli dosad nije zadovoljilo njihove kriterijume i želje. 


Nevena Božović bila u vezi sa Sarinim bivšim! Jovanovićeva posle 12 godina otkrila zašto se posvađala sa koleginicom:

sledeća vest

Vesti

Hitno upozorenje RHMZ! Stiže veliko nevreme: Evo gde će prvo grunuti Đukić Dejanović: Novi Pravilnik štiti nastavnike! Iz Unije prosvetnih radnika složni! Nebojša Bakarec: Skaredno je da nasilnik Đilas pridikuje o nasilju!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Skaredno je da nasilnik Đilas pridikuje o nasilju!

Parafraziraću čuvenu izreku – „Ko o čemu k…a Đilas o poštenju“. Nasilnik Dragan Đilas je 23.2.2024. dao skarednu izjavu: „Danas je otkriven nož kod učenika osmog razreda u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. U istoj školi gde se prošlog maja desilo ubistvo velikog broja dece, što pokazuje da se ništa u Srbiji posle tragedije nije promenilo.

Izvučena Loto sedmica! Dobitak iznosi neverovatnih 35 miliona Mi smo isti narod! Milićević i Klokić: Drina je kičma koja nas spaja!

Politika

Mi smo isti narod! Milićević i Klokić: Drina je kičma koja nas spaja!

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević danas je sa ministrom za evropske integracije i međunarodnu saradnju u Vladi RS Zlatanom Klokićem obišao štandove sa turističkom ponudom Republike Srpske na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Dvojicu ministara ugostio je direktor Predstavništva RS u Srbiji Mlađan Cicović.

Originalni tekst