Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, jer imamo skup planeta u Vodoliji koje utiču na sve horoskopske znakove.

OVAN

LJUBAV: Nemate nikakvih problema da privučete ljubav u svoj život, samo imate problema da je zadržite. POSAO: Uspeh u sferi bankarstva i finansija. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

LJUBAV: Iskoristite povoljan period da partneru pokažete šta osećate i da učrstite vezu. POSAO: Uspeh za one koji se bave intelektualnim radom bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

LJUBAV: Komunikacija i mentalna razmena su vam vrlo bitni u vezi, a trenutno imate manjih problema da uspostavite komunikaciju. POSAO: Uspeh u sferi trgovine i logistike. ZDRAVLJE: Upale.

RAK

LJUBAV: Moguća je ljubav na radnom mestu ili sa nekim sa kim imate poslovni odnos. POSAO: Doživećete privremenu blokadu u poslu, pogotovo ako se bavite transportom. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV

LJUBAV: Biće prilike za izlaske ili uživanje sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uspeh za one koji se bave politikom ili umetnošću. ZDRAVLJE: Pazite koliko jedete.

DEVICA

LJUBAV: To što se u ovom periodu osećate lošije pokvariće vam svaku priliku za ljubav. POSAO: Imate mnogo različitih veština koje možete upotrebiti. ZDRAVLJE: Slabo.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

LJUBAV: Bićete još šarmantniji u komunikaciji nego inače, što garantuje nove prilike za ljubav. POSAO: Posao bi mogao da vas odvede na putovanje. ZDRAVLJE: Osećate se bolje nego inače.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Uspećete da izbegnete neke loše događaje ako se uzdržite od negativnih i preteranih reakcija. POSAO: Moguć napredak, novi posao ili unapređenje. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate nekog ko će vam se dopasti ili da doživite nešto lepo. POSAO: Problemi administrativne prirode kojima ćete morati da se pozabavite. ZDRAVLJE: Sjajno.

JARAC

LJUBAV: Imaćete prilike da budete u većem društvu, gde lako možete upoznati nekog ko će vas zainteresovati. POSAO: Dobar period za one koji rade u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

LJUBAV: Ostvarićete obećavajuće kontakte, koji će sigurno dovesti do razvoja nečeg značajnog u budućnosti. POSAO: Mogući su problemi sa kolegama. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

LJUBAV: U narednom periodu bićete manje nezadovoljni, a pozitivniji stav će privući pozitivne događaje. POSAO: Moguć uspeh u vezi sa finansijama i nasleđem. ZDRAVLJE: Stabilno.


Najpreciznija astro prognoza za 2024! 10. februar je ključan datum - ovaj znak zaradiće brdo para

sledeća vest

Originalni tekst