DOBAR trag ostavio je Veljko Paunović vodeći Čivas Gvadalaharu a o tome svedoči pisanje meksičkih medija o ponudama koje su stigle na njegovu adresu, ali ih je odbio.

МЕКСИКАНЦИ ЗВАЛИ, СРБИН ИХ ОДБИО: Пауновић неће у Сантос Лагуну и Леон

FOTO: EPA

 Srpskog stručnjaka su gotovo istovremeno na klupi želeli Santos Laguna i Leon, ipak 46-godišnji stručnjak se ljubazno zahvalio i jednima i drugima rekavši tom prilikom da ponude iz ove zemlje za njega nisu zatvorena knjiga.

Paunović je od rastanka sa Gvadalaharom bez posla, a prethodno je sedeo na klupi engleskog Redinga. Trenerska lična karta nekadašnjeg fudbalera Partizana je svakako titula svetskog prvaka osvojena sa omladinskom reprezentacijom Srbije na Mundijalu na Novom Zelandu 2015.

Da podsetimo, za njegove usluge je nedavno bila zainteresovana i Braga. Portugalski klub se ipak odlučio da do kraja sezone ukaže poverenje Raiju Duarteu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst