U susret Danu zaljubljenih, u naše bioskope stiže film „Bob Marli – One Love“ (BOB MARLEY: ONE LOVE)! a karte su već u prodaji, najavljeno je iz Taramount filma, piše Danas.

Film „Bob Marli – One Love“ slavi život i muziku legende koja je, svojom porukom ljubavi i jedinstva, inspirisala generacije.

Po prvi put na velikom platnu, gledaoci će moći da otkriiju Marlijevu moćnu priču o prevazilaženju nevolja i putovanju koje je stajalo iza njegove revolucionarne muzike.

Reč je o biografskoj drami, snažnoj iskrenoj i do sada neispričanoj priči o čoveku koji je živeo muziku koju je stvarao, koji je spoznao suštinsko značenje ljubavi i ostavio neizbrisiv trag u istoriji naše civilizacije.

Film je stvoren u saradnji sa porodicom Marli, Kingsli Ben-Adir tumači lik legendarnog muzičara, a Lašana Linč njegovu ženu Ritu.

U utorak 13. februara, u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd, sa početkom u 20 časova održaće se svečana premijera dugoočekivanog filma.

Pred samu premijernu projekciju, od 19: 15 časova svi prisutni moći će da uživaju u koktelu dobrodošlice kao i ritmu muzike inspirisane rege žanrom i Marlijevim opusom, koju će nam to veče puštati Hornsman Coyote.

Film je režirao Reinaldo Markus Grin, a pored navedenih naslovnih uloga u filmu igraju još : Džejms Norton, Tosin Kol, Entoni Velš, Majkl Gandolfini, Umi Mejers, Nadine Maršal.

Scenario potpisuju Frenk E. Flauers, Terens Vinter

Producenti su: Robert Tejtel, Bred Pit, Džeremi Kleiner, Dede Gardner, Zigi Marli, Rita Marli, Cedela Marli

Post Views: 28

Originalni tekst