Manekenka Hajdi Klum je od 2019. godine u braku sa 16 godina mlađim muzičarem, a sada je otkrila detalje iz njihovog intimnog života.

Hajdi je u jednoj emisiji pričala o „beskrajnom, vrućem, divljem“ seksualnom životu sa suprugom Tomom Kaulicem. Otkrila je da provode sate u spavaćoj sobi i rekla je da je sve što mora da uradi da bi se uzbudila jeste da pogleda supruga.

Foto: EPA

 

Na pitanje kojom ocenom od 1 do 10 bi opisala njihov seksualni život, rekla je da bi jedinica bila „pristojna“ (isuviše pristojna za njih), a da bi desetka značila poprilično eksperimentisanje. Njen odgovor bio je devet. Ispričala je da ona i Kaulic koriste igračke tokom odnosa, a da je njoj omiljeni vibrator.

Foto: EPAIMAGES

 

Mislim da je ženi lakše nego muškarcu, pa pitanje koliko je muškarac izdržljiv, jer muškarci su obično ti koji ne mogu tako dugo. Ili se radi o dosta krvi koju treba ispumpati na određeno mesto, pa imam osećaj da neki to ne mogu. Dakle, ključno je da nemaju tu prvu reakciju kako bi moglo da traje duže. Ali mnogi muškarci to ne mogu. Moj muž može – rekla je ona.


Miljana najavila povratak u

sledeća vest

Originalni tekst