Srpski teniser Novak Đoković uspešno je započeo ATP turnir u Ženevi, tako što je u drugom kolu savladao Janika Hanfmana sa 6:3, 6:3.

ТУЖАН САМ КАД ВИДИМ... Новак Ђоковић открио шта га боли пред Ролан Гарос

FOTO: Tanjug/AP

Iako je pobedio, mnogo je važniji način na koji je došao do uspeha, pošto u poslednje vreme ne deluje dovoljno motivisano kao ranije, a kako je objasnio, došao je u Ženevu jer nije odigrao mnogo mečeva na šljaci uoči Rolan Garosa koji počinje 26. maja.

– Nadam se da mogu da ostanem u formi, delom zato što volim ovaj sport i ne osećam se kao da mi je penzija blizu. Istina je da ove godine nisam dobro igrao i još uvek tražim formu – rekao je Nole.

Srpski teniser se potom osvrnuo i na oproštajnu sezonu Rafaela Nadala i pokazao još jednom koliko je veliki, jer ga boli što se njegov najveći rival muči.

– Tužan sam kad vidim kroz koje sve povrede je Nadal prošao u poslednje vreme i koliko pati. Sa moje strane, srećan sam što još ne moram sve to da trpim posle toliko godina karijere – zaključio je Novak.

BONUS VIDEO „ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE“: Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst