Bivša televizijska voditeljica i pjevačica, Vlatka Pokos, jedna je od aktivnijih domaćih estradnjakinja na društvenim mrežama, a posljednjom se objavom vratila u daleku prošlost.

Naime, Pokos je putem Instagram priče podijelila svoju fotografiju kad je imala samo četiri godine. Kao preslatka 4-godišnjakinja pozirala je u crvenoj haljinici i bijeloj jakni, a njezin široki osmijeh je i nakon pola stoljeća ostao isti.

Inače, javnosti je poznata još od 80-ih godina, a pjevačku karijeru je započela u Srebrenim krilima. Nakon samo pet godina napustila je grupu te se posvetila solo karijeri.

Uz pjevanje, bavila se televizijskim voditeljstvom te je bila jedna od angažiranijih u tom poslu u Hrvatskoj. Osim po uspješnoj karijeri, Vlatka je poznata i po burnom ljubavnom životu.

Najznačajnija je ona sa splitskim poduzetnikom Josipom Radeljakom Dikanom. Vlatka i Dikan su se vjenčali u siječnju 2006. na pješčanoj plaži karipskog otočja Turks i Caicos, nakon čega se preselila u poduzetnikov stan na Cvjetnom trgu.

No, bračna ‘idila’ pukla je nakon godinu i pet mjeseci braka. Burno su se vrijeđali i svađali jer je Dikan tvrdio da ga Vlatka vara s mlađim muškarcem. Tada su se navodno i potukli. Izbacio ju je iz stana dok je na sebi imala samo traperice i majicu. Tu noć Vlatka je prespavala kod prijateljice. Idući se dan vratila po svoje stvari u zajednički stan na Cvjetnom trgu u Zagrebu, no ključ nije odgovarao bravi, pisao je 24sata.

Nakon Dikana je ljubila bivšeg Mistera Hrvatske, Dina Bubičića, koji je njihov odnos strastveno opisao u autobiografiji od ‘Dilera do Mistera’.

Vlatka se nakon niza životnih drama selila u Kanadu, Split i Irsku, a sad je u sretnoj vezi s umirovljenim ragbijašem Većeslavom Holjevcem.

(Express / Scena.story.hr)

Originalni tekst